Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Teamleder søges til DR Danmark Produktion
DR Danmark Produktion er en stor produktionsafdeling i Aarhus med 90 medarbejdere og et stort antal freelancere tilknyttet. Vi løser opgaver sammen med DR Danmarks redaktioner i Aarhus, DR Kulturs redaktion i Aarhus og Sporten, desuden løser vi opgaver for en lang række redaktioner i DR Byen.
 
DR Danmark Produktion består af følgende fagområder: Fotografer, klippere, visuelle producere, TV producere, OB/ST, lydteknikere, udstyr og support, rekvisitører, dekorationsbygning, grafikere, nyhedsproduktion og planlæggere.
 
Afdelingen er med til at producere en lang række programmer i høj kvalitet til DR's kanaler samt til DR's digitale platforme, hvor vi lægger vægt på kreativitet, høj kvalitet og effektivitet i vores leverancer.
 
Som teamleder vil du indgå i et ledelsesfællesskab med to teamledere og chefen for afdelingen, vi har et uformelt miljø, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde på tværs. 
 
Som teamleder vil du kunne komme til at arbejde med nogle af følgende fagområder: Fotografer, OB/ST, nyhedsproduktion, TV producere og Grafikere, men du vil også være i berøring med de øvrige fagområder, da vi har et stort samarbejde på tværs af afdelingen.
 
Dine arbejdsopgaver vil blandt andre være:
 
• Drift og optimering af egne fagområder
• Personaleledelse
• MUS samtaler
• Implementering af strategiske tiltag i egne områder
• Prioritering af ressourcer
• Samarbejdet på tværs af afdelingerne
 
Vi forventer at du har en relevant uddannelse eller erfaring indenfor mediebranchen og har viden om TV produktion samt kendskab til tekniske workflows.
 
Sammen med dine lederkolleger skal du arbejde med udvikling af områderne, økonomistyring, mobilitet og optimering af faciliteter og ressourcer på tværs. Vi lægger vægt på at lederteamet tager et fælles ansvar for hinandens områder, og du skal evne både at være proaktiv, men også at sætte ting i gang og få dem afsluttet. 
 
Derudover forventer vi at du har lyst og evner til personaleledelse, gode samarbejdsevner og er nysgerrig, initiativrig samt har et stort overblik, således at du kan have mange forskelligartede opgaver kørende samtidigt. Du mestrer også den åbne og ærlige dialog med både medarbejdere og kollegaer.
 
Ansøgningsfristen er d. 22. oktober 2017.
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.
 
Kontakt: Du er velkommen til at kontakte Teknikchef Poul Kaas på tlf. 21499056, hvis du har spørgsmål til stillingen.
 
Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at trykke på ”Søg job” i højre side.  
 
DR Aarhus er hjemsted for P4 Østjylland og en række radioprogrammer samt en masse tv-produktioner, bl.a. tv-programmer som Gintberg på Kanten, Hammerslag, Den store bagedyst, Kender du typen, Nak og æd, indefra med Anders Agger, Bonderøven, Det sorte Kageshow, Mini MGP, Ramajetterne samt en lang række dokumentar-, livsstils -, kultur- tros- og børneprogrammer og fra foråret 2018 programmer fra Sporten.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Danmark Produktion er en stor produktionsafdeling i Aarhus med 90 medarbejdere og et stort antal freelancere tilknyttet. Vi løser opgaver sammen med DR Danmarks redaktioner i Aarhus, DR Kulturs redaktion i Aarhus og Sporten, desuden løser vi opgaver fo

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Olof Palmes Allé 10-12, 8200 Aarhus N

Afdeling:
DR Danmark

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Poul Kaas Sørensen 
21499056
 
 
 

Application deadline


22-10-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN