Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
DR Nyheder søger viden- og tech-korrespondent i Aalborg
Videnskab og ny teknologi er i fuld gang med at forandre både vores arbejds- og privatliv, uanset om det handler om selvkørende biler, robotter eller 3D-producerede organer.  
 
Derfor søger DR Nyheder en viden- og tech-korrespondent, der brænder for og er en af landets absolut bedste til at formidle nyheder om viden og teknologi og hvad det betyder for danskerne.  
 
Du skal søge stillingen, hvis:  
  • Du kan producere velfortalte og indsigtsfulde indslag til tv og evner at fortælle kreativt med billeder og ord.  
  • Du har et omfattende kildenet og bruger det målrettet til at levere en lind strøm af egen- og tendens-historier.  
  • Det er din ambition at gøre viden- og tech-stoffet spændende og nærværende for seere, lyttere og netbrugere i hele Danmark.  
  • Men først og fremmest skal du søge stillingen, hvis du er en dygtig formidler, der brænder igennem på skærmen og i æteren med dit engagement og viden.  
 
2018 er udnævnt til Videnskabens År i DR og den første store opgave bliver derfor at være DR Nyheders ansigt og stemme på den satsning.  
Den rette kandidat til stillingen evner at skære igennem nyhedsstrømmen, formår at fokusere på det vigtigste og kan analysere og sætte perspektiv på viden- og tech-historier – af og til med helt kort aftræk og på både tv, radio og net.  
 
Du skal være klar til at rykke på fællesnyhederne, men skal også formå at sætte dit præg på de store tendenshistorier og indsigtsprojekter. Og så skal du elske at være på live og gøre svært tilgængeligt stof forståeligt for alle – uanset om det er i TV-Avisen, 21 Søndag, Radioavisen, P1 Morgen eller på dr.dk.  
 
På det personlige plan er du udadvendt, opsøgende og robust. Du er fleksibel og kan ændre planer med kort varsel, når nyhederne kræver det. Du skal have veludviklede analytiske evner og stor personlig gennemslagskraft, samtidig med at du skal være en holdspiller - vores udsendelser bliver til i et kreativt samarbejde mellem mange mennesker.  
 
Lever du op til de høje krav, kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende arbejde på en central og vigtig korrespondentpost på et stofområde, som er højt prioriteret i DR Nyheder. Du får masser af faglige udfordringer og gode kolleger i et ambitiøst, men behageligt arbejdsklima.  
 
Korrespondentjobbet er hjemmehørende i Aalborg, hvor du fysisk bliver placeret på DR Videns redaktion. Organisatorisk hører stillingen hjemme på Erhvervs- og Økonomiredaktionen i DR Nyheder, så du bliver samtidig en del af en af Danmarks bedste erhvervsredaktioner.  
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef på E&Ø Bjørn Lambek på 2854 4617 eller lamb@dr.dk.  
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.  
 
 
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Nyheder søger en viden- og tech-korrespondent, der brænder for og er en af landets absolut bedste til at formidle nyheder om viden og teknologi og hvad det betyder for danskerne.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aalborg

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Bjørn Lambek 
28544617
 
 
 

Application deadline


24-10-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN