Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
DR Sporten søger skarp digital nyhedsjournalist
DR Sporten søger skarp digital nyhedsjournalist
På DR Sporten søger vi en stærk digital reporter til vores nye redaktion i Aarhus.
 
Vi består af en fælles redaktion, hvor vi udkommer på alle vores platforme: dr.dk, radio, TV og sociale medier. Vi dækker de helt store sportsbegivenheder, nyheder indenfor sportens verden, samt den brede sport, hvor danskere klarer sig godt.
 
På DR Sporten elsker vi al sport, og den begejstring skal du være med til at sprede - specielt blandt andet hos vores læsere på dr.dk og sociale medier.
 
Du skal som digital nyhedsjournalist kunne dit håndværk. Dine historier vil udkomme på en af landets største nyhedssider og et af de største sociale fællesskaber om sport. Derfor forventer vi, at du er en stærk sportsjournalist, der evner at finde egne historier, nye vinkler på de helt store nyheder og har et godt øje til den gode videofortælling på nettet og sociale medier.
 
Dit arbejde vil blandt andet bestå i at levere den næste store sportshistorie til dr.dk, og samtidig sikre, at vi også dækker dansk sport bredt og kan fortælle historier om de mange danskere, der har viet deres liv til deres sport.
 
Du kommer til at indgå i et stærkt digitalt team med engagerede kollegaer, hvor dit gode humør, din arbejdsiver og smittende entusiasme bliver en vital del af vores nye fællesskab i Aarhus.
 
Vi står overfor et af de mest spændende og udfordrende år i vores historie. Otte dage efter flytningen til Aarhus skal vi dække Vinter OL, og inden for et halvt år har vi også afviklet en stor sportssommer med blandt andet VM i fodbold og European Championships på tallerkenen. Dertil kommer et klart mål om at DR Sporten med flytningen skal dække mere dansk sport. Og så er der selvfølgelig alle vores løbende produkter som LIGA, Fodboldmagasinet, sportsnyhederne på tv og radio samt dr.dk/sporten. Det bliver med andre ord hamrende sjovt.
 
Du:
  • har indgående kendskab til sport og erfaring med sportsjournalistik
  • kan finde, vinkle og fortælle en god nyhed hurtigt og korrekt
  • er kreativ, idérig og evner at have mange arbejdsopgaver
  • kan klippe video som engagerer og begejstrer på sociale medier
  • kan arbejde med helt korte deadlines og store projekter
  • elsker at samarbejde med kolleger og anerkender vigtigheden af teamwork
  • har kendskab til og erfaring med sociale medier samt har næse for nyt indenfor området
  • har lyst til at arbejde med fleksible arbejdstider med både weekend og aftenarbejde
  • kan vise eksempler på dine kvalifikationer
 
Kontakt DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte digital projektleder Lars Brøndum Nielsen, lbrn@dr.dk - 2061 9033
 
Praktisk
Alle DR’s adresser har røgfrit indendørs miljø. Vores åbningstid er kl. 05.00 til 23.00 alle ugens dage, så du skal kunne arbejde indenfor dette tidsrum.   DR Sporten er en del af DR Nyheder og bliver sammen med DR Vejret fra 1.2.2018 flyttet til Aarhus, som den del af DRs sikring om at dække hele Danmark. DR Sporten får til huse i DRs eksisterende lokaler på Olof Palmes Allé, men kommer også til at have et studie på havnen i Aarhus.
 
Ansøgningsfrist
Stillingen er en fuldtidsansættelse og har ansættelsesstart senest 1. januar. Der er tjenestested i Aarhus. Og fristen for at søge er 23. oktober klokken 13. Samtaler vil finde sted i slutningen af oktober og starten af november.
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv, relevante eksamenspapirer samt eksempler på tidligere arbejde og kvalifikationer. Job i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:


Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aarhus

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Lars Brøndum Nielsen 
 
 
 

Application deadline


23-10-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN