Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Nyhedsredaktør til DR Sporten
Nyhedsredaktør til DR Sporten
 
I forbindelse med DR Sportens flytning til Aarhus leder vi efter en ny mand eller kvinde til at stå i spidsen for vores nyhedsproduktion på alle medier. Vi sender hver dag sportsnyheder på DR1, P3 og P4, og driver vores site dr.dk/Sporten samt flere fællesskaber om sport på sociale medier.
 
Du får ansvaret for alle vores nyhedsprodukter. Du får ansvaret for at lede vores daglige nyhedshold. Ligesom du får ansvaret for at planlægge og sikre selvstændig og undersøgende journalistik. Vi ønsker at sikre og styrke den selvstændige journalistik under din ledelse.
 
Vi har en klar mission om at understøtte den nationale fællesskabsfølelse gennem formidling af sport. Og det bliver din opgave at tolke den mission ind i den daglige nyhedsdækning.
 
Du kommer til at indgå i sportens ledelsesteam. Du kommer til at indgå på en redaktion, hvor folk respekterer hinanden. Hvor ambitionsniveauet er tårnhøjt. Hvor innovation stadig er et modeord. Og en af dine opgaver bliver at holde fast i den beskrivelse af redaktionen.
 
Vi forventer at du er en stærk journalist med et stort nyhedsdrive og en klar etik. At du har stået i spidsen for journalistiske projekter. Og at du har bevist dig som en tydelig og stærk leder med et stort overblik, der er i stand til at skabe glæde og sammenhold omkring dagens opgaveløsning.
 
Vi vil i udvælgelsen lægge vægt på redaktørerfaring og journalistiske resultater. Og det vil være en klar fordel at have fungeret i en lignende stilling.
 
DR Sporten står overfor et af de mest spændende og udfordrende år i vores historie. Otte dage efter flytningen til Aarhus skal vi dække Vinter OL, og inden for et halvt år har vi også afviklet en stor sportssommer med blandt andet VM i fodbold og European Championships på tallerkenen. Dertil kommer et klart mål om at DR Sporten med flytningen skal dække mere dansk sport. Det bliver med andre ord hamrende sjovt.
 
Stillingen har ansættelsesstart 1. januar eller senest 1. februar. Der er tjenestested i Aarhus. Og fristen for at søge er 2. november klokken 13. Vi glæder os til du søger.
 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sportschef Søren Vestergaard på svg@dr.dk eller på telefon 2854 9789 (bedst efter kl. 16)   DR Sporten er en del af DR Nyheder og bliver sammen med DR Vejret fra 1.2.2018 flyttet til Aarhus, som den del af DRs sikring om at dække hele Danmark. DR Sporten får til huse i DRs eksisterende lokaler på Olof Palmes Allé, men kommer også til at have et studie på havnen i Aarhus.
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Sporten søger en nyhedsredaktør til at stå i spidsen for vores nyhedsproduktion på alle medier

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aarhus

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Søren Vestergaard 
28549789
 
 
 

Application deadline


02-11-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN