Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Redaktør/reporter til DR Sporten
Redaktør/reporter til DR Sporten
 
I forbindelse med at DR Sporten flytter til Aarhus leder vi efter en fleksibel medspiller, der kan indgå i en stilling hvor arbejdet skifter mellem at være redaktør og at være reporter.
 
Redaktørdelen vil som udgangspunkt være som Aftenredaktør på vores nyhedsproduktion, hvor hovedfokus er vores sportsnyheder på tv, men man har ansvaret for alle platforme. Der vil i stillingen også ligge muligheder for at være redaktør på mindre events.
 
Reporterdelen er som alle vores stillinger flermediel, men har et naturligt tv-fokus. Også her vil man både skulle indgå i vores nyhedsproduktion samt kunne fungere på begivenheder og transmissioner.
 
Vi forventer at du er en stærk journalist, der evner at finde egne historier samt at eksekvere dem. Vi forventer, at du har erfaring med at lave undersøgende journalistik. Samt at du som reporter er i stand til at arbejde hurtigt og med mange bolde i luften.
 
Redaktørerfaring er ikke et must. Men du skal have flair at bygge udsendelser op og være sikker i din tv-teknik. Frem for alt forventer vi, at du er ambitiøs og en ordentlig og redelig person. Og så skal du være indstillet på at dine arbejdstider primært er aften og weekend.   På DR Sporten har vi en klar mission om at understøtte den nationale fællesskabsfølelse gennem formidling af sport. Og det skal du både som reporter og redaktør være med til at gennemføre.
 
Vi står overfor et af de mest spændende og udfordrende år i vores historie. Otte dage efter flytningen til Aarhus skal vi dække Vinter OL, og inden for et halvt år har vi også afviklet en stor sportssommer med blandt andet VM i fodbold og European Championships på tallerkenen. Dertil kommer et klart mål om at DR Sporten med flytningen skal dække mere dansk sport. Og så er der selvfølgelig alle vores løbende produkter som LIGA, Fodboldmagasinet, sportsnyhederne på tv og radio samt dr.dk/sporten. Det bliver med andre ord hamrende sjovt.
 
Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte sportschef Søren Vestergaard på svg@dr.dk eller på telefon 2854 9789 (bedst efter kl. 16)
 
Stillingen har ansættelsesstart senest 1. januar. Der er tjenestested i Aarhus. Og fristen for at søge er 23. oktober klokken 13. Vi glæder os til din ansøgning.
 
DR Sporten er en del af DR Nyheder og bliver sammen med DR Vejret fra 1.2.2018 flyttet til Aarhus, som den del af DRs sikring om at dække hele Danmark. DR Sporten får til huse i DRs eksisterende lokaler på Olof Palmes Allé, men kommer også til at have et studie på havnen i Aarhus.
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Sporten søger en fleksibel medspiller, der kan indgå i en stilling hvor arbejdet skifter mellem at være redaktør og at være reporter.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aarhus

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Søren Vestergaard 
28549789
 
 
 

Application deadline


23-10-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN