Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
TV vært til DR Sporten
TV Vært til DR Sporten
 
I forbindelse med DR Sportens flytning til Aarhus leder vi efter en tv vært. Du vil primært skulle virke som vært på vores sportsnyheder på tv. Men vil også kunne være ansigtet på events.
 
Så har du allerede værtserfaring eller er du bare et stortalent, og kan du tænke dig at blive ansigt på en af Danmarks mest traditionsrige redaktioner, så er chancen der nu.
 
Vi står overfor et af de mest spændende og udfordrende år i vores historie. Otte dage efter flytningen til Aarhus skal vi dække Vinter OL, og inden for et halvt år har vi også afviklet en stor sportssommer med blandt andet VM i fodbold og European Championships på tallerkenen. Dertil kommer et klart mål om at DR Sporten med flytningen skal dække mere dansk sport. Og så er der selvfølgelig alle vores løbende produkter som LIGA, Fodboldmagasinet, sportsnyhederne på tv og radio samt dr.dk/sporten. Det bliver med andre ord hamrende sjovt.
 
Vi leder efter en profil der kombinerer en stor og stærk sportsviden, journalistisk skarphed og gennemslagskraft. Du vil skulle indgå på vores nyhedsredaktion. Og vil alt efter din profil både skulle virke som vært og i funktioner som reporter eller redaktør.
 
Dine arbejdstider vil være aftener og weekender.
 
For at komme i betragtning til stillingen skal du dels skrive en ansøgning. Dels optage en video med dig selv i rollen som vært. Vi vil derefter lave en casting af de profiler vi mener er mest interessante.
 
Stillingen har ansættelsesstart 1. januar eller senest 1. februar. Der er tjenestested i Aarhus. Og fristen for at søge er 2. november klokken 13. Vi glæder os til du søger.
 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sportschef Søren Vestergaard på svg@dr.dk eller på telefon 2854 9789 (bedst efter kl. 16)
 
DR Sporten er en del af DR Nyheder og bliver sammen med DR Vejret fra 1.2.2018 flyttet til Aarhus, som den del af DRs sikring om at dække hele Danmark. DR Sporten får til huse i DRs eksisterende lokaler på Olof Palmes Allé, men kommer også til at have et studie på havnen i Aarhus.
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Sporten søger en tv-vært, som primært skal virke som vært på vores sportsnyheder på tv, men også kunne være ansigtet på events.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aarhus

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Søren Vestergaard 
28549789
 
 
 

Application deadline


02-11-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN