Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
LIGA vært til DR Sporten
LIGA vært til DR Sporten
 
Kan du bygge bro mellem seriøs sportsformidling og underholdende radio? Er du et decideret radioværtstalent? Og brænder du for at være en del af et lille ambitiøst hold, der syv dage om ugen sender levende sportsradio? Ja, så er det måske dig, vi leder efter.
 
I forbindelse med at DR Sporten flytter til Aarhus leder vi efter en ny vært til LIGA på P3. Du vil indgå i et fast makkerpar, hvor du sammen med et andet par deler ugen mellem jer. Vi sender i hverdagene mellem kl. 18 og 21. I weekenden varierer det efter den sport der nu er. Søndage i superligasæsonen når vi op på godt syv timers direkte radio.
 
Som vært forventer vi, at du har en sikker sportsviden. Ligesom vi forventer, at du er indstillet på at arbejde på en kanal, der altid er i bevægelse. Vi forventer du kan arbejde sikkert journalistisk. Kan lave medrivende interviews. Har en solid kritisk sans. Og ikke mindst skal du kunne skabe godt humør i æteren.
 
For at komme i betragtning til stillingen skal du udover en ansøgning enten sende det bedste eksempel på liveradio du allerede har lavet, eller lave en lille optagelse med dig selv, hvor du agerer LIGA vært. Vi kommer herefter til at lave en casting af de mest interessante profiler.
 
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte LIGA redaktør Henrik Brandt på 2016 3072 eller hbt@dr.dk
 
DR Sporten står overfor et af de mest spændende og udfordrende år i vores historie. Otte dage efter flytningen til Aarhus skal vi dække Vinter OL, og inden for et halvt år har vi også afviklet en stor sportssommer med blandt andet VM i fodbold og European Championships på tallerkenen. Dertil kommer et klart mål om at DR Sporten med flytningen skal dække mere dansk sport. Og så er der selvfølgelig alle vores løbende produkter som LIGA, Fodboldmagasinet, sportsnyhederne på tv og radio samt dr.dk/sporten. Det bliver med andre ord hamrende sjovt.
 
DR Sporten er en del af DR Nyheder og bliver sammen med DR Vejret fra 1.2.2018 flyttet til Aarhus, som den del af DRs sikring om at dække hele Danmark. DR Sporten får til huse i DRs eksisterende lokaler på Olof Palmes Allé, men kommer også til at have et studie på havnen i Aarhus.
 
Stillingen har ansættelsesstart 1. januar eller senest 1. februar. Der er tjenestested i Aarhus. Og fristen for at søge er 2. november klokken 13. Vi glæder os til du søger.
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.   
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Sporten søger efter en ny vært til LIGA på P3

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aarhus

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Søren Vestergaard 
28549789
 
 
 

Application deadline


02-11-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN