Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Reporter og digi til DR Syd

Journalist til DR Syd
DR Syd er Danmark Radios største stemme i den sydlige landsdel. Nu søger vi en skarp nyhedsjournalist, der vil arbejde med radiomediet i bredeste forstand, og som naturligt forstår at boltre sig på de sociale medier.
Ansvar og arbejdsopgaver
Du skal arbejde som reporter det meste af tiden. Både med de hurtige nyheder til næste dag og med større satsninger, der tager tid, fordrer samarbejde og kræver presseetisk omtanke. Desuden skal du være vild med at præstere på de digitale platforme, for også digitale vagter hører til jobbet. 
Din profil
Vi forestiller os, at du er uddannet journalist, at du er typen, som får stærke ideer – også på de tunge områder. Du skal være skarp på vinkling, have fantasi og elske at lande en historie, som giver overskrifter og har et landsperspektiv. Radioerfaring er en fordel, men først og fremmest er det vigtigt, at du tænder på nyheder og demonstrerer flair for at forløse dem til vores forskellige platforme og formater på P4.
Desuden skal du være indstillet på at bo i sendeområdet, så du har en naturlig berøringsflade med dem, vi laver radio for hver dag. Det er her, ideerne har deres udspring, hvor ellers?
Ud over den rent professionelle tilgang til jobbet forventer vi naturligvis, at du er en god kollega. At du er klar til at prøve kræfter med de forskellige roller og jobfunktioner, der hører en stor radiostation til. Vi håber, du kan inspirere og er nem at samarbejde med. Vi går nemlig i det daglige og fortæller hinanden, at vi har verdens bedste arbejdsplads.
Egne historier
DR Syd er stolt af sine egne historier. Vi sætter dagsordenen for vores godt 350.000 ugentlige syd- og sønderjyske lyttere. Målet er at servere nyheder og tendenser fra Syd- og Sønderjylland der er så stærke, at de forplanter sig til resten af landet gennem de landsdækkende radioaviser og nyhederne i tv om aftenen. Syd- og Sønderjylland skal have den fylde i de landsdækkende flader, som stemmer overens med landsdelens selvværd og betydning.
Redaktioner i Aabenraa og Esbjerg
DR Syd rummer to distrikter og en redaktion i hhv. Aabenraa og Esbjerg. Vi laver den bedst opnåelige regionalradio, som afspejler livet på såvel det nære som på det overordnede plan. Gennem væsentlige og troværdige nyheder og indslag fra blandt andet kultur, sport, erhverv, foreningsliv og politik sætter vi fokus på det, der er vigtigt for såvel sydjyder, sønderjyder som sydvestjyder.
Hvis du kan leve op til forventningerne her, kan vi til gengæld tilbyde et formidabelt læringsmiljø og en arbejdsplads, der er i konstant udvikling, og som er præget af stort engagement, gode kollegaer og højt humør.
 
Om DR Syd
Vi er små 34 medarbejdere, som har primær base i Aabenraa og vi producerer dagligt syv timers morgen- og eftermiddagsradio på P4 Syd & Esbjerg. Der ud over leverer vi indslag til TV-Avisen og Radioavisen. Vi laver webartikler til dr.dk og har en aktiv profil på de sociale medier. 
Kontakt
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Dit primære arbejdssted er i Aabenraa, men arbejdsdage i Esbjerg kan forekomme.

Du er velkommen til at kontakte DR Syds redaktionschef Kirsten Elley, kiel@dr.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfristen er den
2. november 2017 kl. 12.
Samtaler finder sted tirsdag den 7. november på redaktionen i Aabenraa.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
Iderig reporter til radio og digitale platforme

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aabenraa

Afdeling:
DR Danmark

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Kirsten Elley 
28547929
 
 
 

Application deadline


02-11-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN