Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
DR Vejret søger videojournalist til Aarhus
Når DR Vejret i 2018 indtager DOKK1 i Aarhus med både redaktion og tv-studie, har vi ambitioner om at komme mere ud i landet, tættere på vejret og befolkningen.
 
Vi skal holde til på havnefronten i Aarhus og får brug for en erfaren og moderne video-journalist, der har 100 procent styr på, hvordan man fortæller den gode tv-historie.
 
DR Vejret laver vejrudsigter til radio, tv, web og sociale medier ugens syv dage og står bag DR1 programmet Vores Vejr, der er et af de mest sete tv-programmer i Danmark.
 
I Aarhus skal vi dele studie med DR Sporten og får både en indendørs og udendørs studieposition på DOKK1. Samtidig tager vi et helt nyt mobilt vejrstudie i brug, så vi hurtigt kan komme ud i vejret og rundt i forskellige egne af landet.
 
Du kommer til at medvirke i alle faser af produktionen af indslag til Vores Vejr – fra ideudvikling, over research til produktion af de konkrete historier. Vi forestiller os, at du er en passioneret historiefortæller der ved, at journalistik er et holdarbejde, der samtidig kræver en selvstændig indsats.
 
Kontakt
Send en skriftlig ansøgning og et CV, der indeholder dine tekniske kompetencer og link til konkrete eksempler på dine videojournalistproduktioner, hvor du selv har researchet, speaket, fotograferet og redigeret din historie.
 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.
 
Du kommer til at arbejde på DOKK1 i Aarhus, som har røgfrit indendørs miljø og letbane lige til døren.
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende redaktør på Vejret, Klaus Wendelboe, enten på kwe@dr.dk eller mobil 2148 2723.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Vedhæft gerne link til konkrete eksempler på dine produktioner, hvor du selv har researchet, speaket, fotograferet og redigeret din historie.
 
Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.
 
Ansøgningsfristen er den 6. november 2017 kl. 12. Ansættelsesstart er 1. januar 2018 i Aarhus.
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
DR Vejret søger en erfaren og moderne videojournalist, der har 100 procent styr på, hvordan man fortæller den gode tv-historie.

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Aarhus

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Klaus Wendelboe 
21482723
 
 
 

Application deadline


06-11-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN