Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Nyhedsjournalist til DR Syd i Esbjerg
 
 
Nyhedsjournalist til Esbjerg  
DR Syd er den store stemme i den sydlige landsdel. For at styrke dækningen af især den vestlige del af vores store radiodistrikt med væsentlige og kritiske historier, søger vi en dygtig, iderig journalist, der vil arbejde med radiomediet, og som i hjertet nærer en kærlighed til Esbjerg-kanten i bredeste forstand. Du skal være journalistisk velfunderet og interessere dig for, hvad der regionalt rører sig på det økonomisk, politisk, kulturelt og menneskelige plan.  
Øverst på ønskesedlen står en skarp nyhedsjournalist.  
Det forventer vi af dig
Du skal være uddannet journalist, være velorienteret og digitalt moderne. Du skal også være indstillet på at bo i eller omkring Esbjerg, så du har en berøringsflade og en nysgerrighed til fælles med dem, vi laver radio for.  
Det er en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt og er god til at få ideer, for det er dit og de to øvrige Esbjerg-kollegaers ansvar at sætte Sydvestjylland på DRs landkort.  
De historier vi laver, fødes lokalt/regionalt, men de skal have et kritisk, konstruktivt perspektiv som gør dem relevante og aktuelle for alle lyttere i P4 Syd & Esbjergs sendeområde.  
Midt i Esbjerg
Arbejdsstedet er DRs lille redaktion midt i Esbjerg, hvor du og kollegerne i det daglige har ret frie tøjler til at lave de bedste historier. Det sker i tæt samarbejde med hovedredaktionen i Aabenraa. Du skal påregne at arbejde i Aabenraa en uge om måneden for at inspirere og lade dig inspirere af den store DR Syd-flok.
Vi er stolte af det, vi laver
På DR Syd satser vi bestandigt på at udvikle og prioritere vores egne historier, som forløses på forskellige platforme og formater på P4 Syd & Esbjerg. Vi har ugentlig 350.000 lyttere. Ud over at være deres primære nyhedskilde, så stræber vi efter at vores historier når ud til hele landet via Radioavisen og nyhederne på tv om aftenen. Vi producerer dagligt syv timers morgen- og eftermiddagsradio og en stribe daglige nyhedsudsendelser. Vi laver webartikler til dr.dk og har en aktiv profil på de sociale medier.
Vi tilbyder
Hvis du kan leve op til forventningerne, som de er skitseret her, kan vi tilbyde en arbejdsplads, der er i konstant udvikling, hvor læringskurven går opad, og hvor gode ideer eller nye måder at forløse dem på udløser klapsalver. Vi glæder os til at opleve, hvad du kan bidrage med.  
 
 
Fakta: 
Tiltrædelse snarest mulig.
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vikvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.
 
Yderligere information: Redaktionschef Kirsten Elley på kiel@dr.dk.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.  
 
Ansøgningsfrist: Den 2. november 2017 kl. 12.  
 
Samtalerne: De finder sted tirsdag den 7. november i Aabenraa.  
 
OM DR
I DR får du omkring 3000 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
Amitiøs journalist

Stillingstype:
Fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
Esbjerg

Afdeling:
DR Danmark

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Kirsten Elley 
28547929
 
 
 

Application deadline


02-11-2017 PRINTTip en ven   TIP EN VEN