Er du P4’s nye vært?

Vi er på udkig efter en ny stemme til Danmarks største radiokanal: P4.

Vi søger et menneske, der kan være den energiske, vedkommende, sjove og vidende radiomakker i arbejdsbilen, foran badeværelsesspejlet, under madpakke-pakning, i venteværelset, på roadtrip med vennerne til sommerhuset, under madlavningen, når opvaskeren skal fyldes, vasketøjet sættes over, græsplænen slås eller bilen støvsuges. Til alle hverdagens øjeblikke, hvor god musik, gode historier og godt selskab på P4 gør dagen bedre.

Kan du fortælle, forklare og formidle, så man bliver siddende i bilen på parkeringspladsen med radioen tændt for at få det sidste med? Så det absurd komplicerede bliver nemt at forstå? Så det er tydeligt, hvad det vigtige er? Og kan du gøre det både alene foran mikrofonen i studiet og i samspil med en medvært?

På P4 elsker vi vores engagerede lyttere. De giver os ideer, perspektiver og gode grin i radioen. De bidrager med ris og ros, og vi er fælles om at have tårnhøje forventninger til radioen. Den kæmpe pulje af indsigt, holdninger og ideer skal du have lyst til at dyrke, så vi kan blive ved med at lave radio, der rammer hovedet, hjertet og maven.

Lyder alt det som dig og noget du kan og vil? Så er du måske vores nye radiovært på P4 med arbejdssted i Vejle.

For at komme i betragtning skal du optage video eller lyd med dig selv. Du skal vise og/eller fortælle om, hvad du bedst kan lide at lave i din fritid. Og du skal fortælle om en gang, hvor du fik en drøm eller ønske opfyldt. Din video eller lyd må gerne være optaget på to forskellige tidspunkter. Du skal maksimalt uploade 15 minutters optagelse i alt, og du må ikke redigere klippene. Skriv til croz@dr.dk, hvis du har problemer med at uploade filerne, når du ansøger. 

Det første vi skal have en fornemmelse af er, hvordan du formidler. Men du skal også uploade en ultrakort ansøgning og et cv. Det må gerne være et og samme dokument - og du må meget gerne holde det på en side. Hvis vi senere får brug for mere, beder vi dig om det. 

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 12 måneder. Har du spørgsmål, kan du kontakte redaktionschef Camilla Rozenfeld på croz@dr.dk eller 22307585.

Ansøgningsfrist 3. juni. Casting forventes at finde sted i løbet af juni.

OM DR
I DR arbejder vi på at bringe danskerne sammen om det vigtige. Vi tager ordene demokrati, kultur og fællesskab alvorligt. Det må gerne være sjovt, så tårerne triller – eller alvorligt og have samme effekt – men det må aldrig være ligegyldigt. I DR får du cirka 2700 kollegaer fordelt over hele Danmark. Vi har en ambition om, at DR skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi udkommer på tværs af radio, tv, apps og web. Vi har tilbud til alle; både børn, unge og voksne. Vi samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Vi driver DR Koncerthuset, og så har vi kor og orkestre i verdensklasse. Vil du med ombord?
Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.
FAKTA OM JOBBET
Kort beskrivelse af jobbet:
Vi er på udkig efter en ny stemme til Danmarks største radiokanal: P4.

Stillingstype:
Tidsbegrænset fuldtidsansættelse

Arbejdssted:
DR Trekanten

Afdeling:
DR Nyheder

Hjemmeside:
www.dr.dk/jobSpørgsmål til stillingen

Camilla Rozenfeld 
22 30 75 85
 
 
 

Application deadline


03-06-2024 PRINTTip en ven   TIP EN VEN