Serviceminded butikspersonale søges til butik på Sjælland

Vil du med på CHANGEs mission om at få vores kunder til at føle sig godt tilpas og smukke uanset kropstype?

Vi søger løbende nye engageret kollegaer i vores butikker. Så har du lyst til at blive en vigtig del af et lille team, der brænder for personligt salg og at give vores kunder den bedste oplevelse og præcis det lingeri, der passer til deres kropstype, så glæder vi os til at høre fra dig. For at få succes i jobbet, skal du motiveres af personlig kundekontakt og resultatskabelse samt have lyst til at bidrage til butikkens drift. Er du garant for god stemning og sætter du en ære i at være en god kollega, så passer du godt ind i CHANGE.

Din nye arbejdsdag består bl.a. i at:

  • Få vores kunder til at føle sig velkomne i butikken og trygge i salgsprocessen
  • Vejlede kunderne i at finde det helt rigtige udvalg fra vores produktsortiment, som komplementerer den individuelle kropstype
  • Bidrage til effektiv drift af butikken
  • Skabe god energi og stemning til glæde for kunder og kollegaer

Du bliver en del af et passioneret team, der hver dag arbejder på at skabe fantastiske oplevelser for vores kunder.

Har du drømme for fremtiden? Vi viser dig vejen

Du bliver oplært i vores systemer og salgsproces af en dygtig store manager og af vores sales coaches, så du kan blive blandt de dygtigste i branchen. Du træder ind på CHANGE karrierestige og måske er næste skridt at blive butikschef i din egen CHANGE butik.

Er du I stand til at få kunderne til at føle sig godt tilpas i intime situationer?

Du har muligvis tidligere arbejdet i en butik – måske endda med lingeri. Det vigtigste er dog dit engagement og din personlighed.

Vi forestiller os, at du er:

  • Motiveret af salg og komfortabel i en stilling med klare salgsmål. Bare rolig – vi er klar til at støtte dig
  • Oprigtig interesseret i at få dine kunder til at føle sig specielle. Du har positiv energi og situationsfornemmelse og formår at skabe en tryg atmosfære i intime situationer
  • Proaktiv og selvigangsættende, både når du arbejder alene og sammen med dine kolleger
  • Fleksibel og kan arbejde inden for vores åbningstid –  hvilket inkludere eftermiddage og aftner, samt weekender. 

Er du klar til CHANGE?

Send din ansøgning og CV ved at klikke på “ansøg” - bemærk, at du også kan inkludere en video for rigtig at vise hvem du er. Vi afholder løbende samtaler til stillingen, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR teamet på hrretail@change.com. Bemærk at kun ansøgninger sendt via vores rekrutteringssystem bliver taget i betragtning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

CHANGE Lingerie er en succesfuld dansk retail- og e-commercevirksomhed i kraftig vækst. Vi designer, udvikler og producerer selv vores produkter, som sælges i vores +300 Change Lingerie konceptbutikker samt i vores onlinebutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tyskland, Spanien, Østrig og Canada. Vi er i dag markedsleder i Skandinavien, og udvider forretningen på de øvrige markeder. CHANGE beskæftiger ca. 1.600 medarbejdere og har en årlig omsætning på +850 mio kr.

Application due
01-01-2027

Start date


Work hours


Position category


Position type

Workplace


Contact
 
 
 
 
Follow us