Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Falcks Räddningskår söker operatörer
Falcks Räddningskår söker Operatörer för start omgående! Uppdraget är en rekrytering som innebär att du kommer att vara anställd av Falck Räddningskår AB. 
 
 
OM FÖRETAGET 
Falck är en stor internationell koncern med närmare 40 000 anställda i 45 olika länder (ca 3000 i Sverige). Falck levererar tjänster inom fyra olika områden: Assistans, Räddning, Healthcare och Training, med fokus på att säkra kundens trygghet och att rädda liv. Falck är ett starkt och genuint varumärke och har bra produkter med tillhörande koncept. 
Falck Sverige har sitt huvudkontor på Lidingö, där ca 150 personer jobbar. www.falcksverige.se 
 
ARBETSUPPGIFTER 
Du kommer att arbeta i en räddningscentral för att hjälpa människor som har olika typer av problem med sin bil. Arbetet sker genom att besvara inkommande samtal från bilister runt om i Sverige och övriga Europa. Du kommer att arbeta kundvårdande samt rådgivande och ge svar på varierande frågor beroende på kundens situation. Dina främsta arbetsverktyg är telefon och datorn då arbetet består till stor del av sökning/registrering av information samt andra administrativa sysslor. Under uppdragets första veckor kommer du att få en gedigen utbildning för att ge dig rätta verktyg för att lyckas i rollen som operatör hos Falck. 
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som vill hjälpa andra människor med telefonen som främsta arbetsredskap samt är en serviceinriktad lagspelare som vill ge riktigt bra service. Du måste även hantera datorn obehindrat då det gäller att söka och registrera ärenden (God tangentbordsvana). Andra egenskaper som beskriver dig är att du är en stresstålig, punktlig, självgående och problemlösande person som sätter kundens välbefinnande i fokus. Det är mycket meriterande om du har bil- eller teknikintresse samt tidigare erfarenhet av liknande uppgifter inom exempelvis larmcentral eller teknisk kundtjänst. 
Kravet är att du har minst gymnasiekompetens och är ostraffad. Vidare ser vi att du behärskar svenska och engelska väl, i både tal och skrift. Det är meriterande om du behärskar fler språk, speciellt tyska eller franska. 
 
Övrigt 
 
Start: Omgående och enligt överenskommelse  
Omfattning: Tillsvidareanställning/Behovsanställning  
Plats: Lidingö 
Arbetstid: Enligt schema. dag och/eller nattjänstgöring. 
Lön: Fast lön + OB  
Kollektivavtal: Transport 
 
 Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare.

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.


Sista ansökningsdag:
2017-10-26
Kontakt:
Joakim Storeide 
Kvalitetsansvarig