Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Sales Coach med fokus på retention
Falck söker en Sales Coach inom Customer service med fokus på retention. Falck är ett globalt företag med över 43 000 anställda i 38 länder. Det svenska kontoret är placerat på Lidingö och tjänsten omfattar att arbeta med produkten Vägassistans inom Falck Försäkringsaktiebolag. 
 
Som Sales Coach kommer du att vara den som coachar och stöttar medarbetarna i Customer Service i syfte att nå retentionmål – på grupp och individnivå. Inom kort kommer gruppen även att genomföra outbound-samtal och det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med outbound. Du har ansvar för att genomföra utbildning i retention, outbound samt i hur man identifiera kundbehov och gör avslut. Du samarbetar med Teamledare för Customer Service i syfte att optimera gruppens resultat och resurser på bästa sätt. Du är även en viktig del i arbetet med att sätta retentionmål och retentionstrategier tillsammans med Sale- och Marknadsavdelningen.
 
Som Sales Coach brinner du för att vårda och bevara kunder, samt att skapa nya sales. Du bidrar till företagets mål om ökad omsättning och har ett stort engagemang för att öka vår Customer Experience av Falck och därmed sätta kunden i fokus i linje med våra kärnvärden, hjälpsamhet, pålitlighet och handlingskraft!
 
I rollen kan det även innebära att stötta kollegorna med andra arbetsuppgifter inom sälj, och det är därför viktigt att du är en prestigelös "doer" som har lätt för att samarbeta med olika människor och över avdelningar, och som är inställd och beredd på att hugga in där det behövs, högt som lågt.
 
Vi tror att du har som lägst avslutad gymnasienivå som formell kompetens, men avgörande är att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet från retention eller churn management samt outbound. Du är mycket datorvan och duktig på officepaketet. Har du tidigare vana av personalansvar är det meriterande. 
 
Rollen som Sales Coach ingår  i Marknadsavdelningen där även Customer service återfinns. Du kommer att rapportera till CMO ( Chief Marketing Officer) men den dagliga verksamheten är tillsammans med teamledare Customer service. 
 
 
För rätt person kan vi utlova en kreativ och utmanande roll på ett spännande och växande globalt företag. Tjänsten tillsätts snarast.  Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare.

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.


Sista ansökningsdag:
2017-10-31
Kontakt:
Sofia Opitz