Søg optagelse på uddannelsen til flyveleder

#blivflyveleder

Bliv en del af holdet, der styrer flytrafikken i dansk luftrum

Som flyveleder i Naviair bliver du en del af det hold, der styrer flytrafikken i det danske luftrum. I Naviair er vi drevet af en stor kærlighed til branchen, og glæder os over at være en del af den daglige puls i lufttrafikken. Kernen i vores opgave er at få flyene sikkert ud og hjem.

Hvis du kan se dig selv i det, har vi både en uddannelse og et job til dig.

Flyveledelse handler om samarbejde
Når et fly skal dirigeres gennem det danske luftrum, sker det i et tæt samspil mellem flyveledelse, teknologi, piloter, radarteknikere og alle de andre specialister hos Naviair. Vi er hver især blandt de bedste på vores felt, og du bliver som flyveleder en del af et stort hold, der arbejder tæt sammen som en enhed.

En helt speciel uddannelse og et helt specielt job
Det er en kompleks opgave at styre luftrummet og du kan være sikker på, at vi er omhyggelige med kvaliteten, og løser problemerne, før de opstår. Derfor vil du passe godt ind, hvis du elsker at blive dygtigere og sætte dit specielle præg på tingene. 

Sådan søger du ind som flyveleder
For at blive flyveleder skal du gennemføre Naviairs flyvelederuddannelse, som er et uddannelsesforløb på 2½ til 3 år.

Vi uddanner flyveledere til vores danske kontroltårne (TWR/APP) og til vores områdekontrol (ACC) i København.

Vær opmærksom på, at for at kunne blive flyveleder, skal du have et godt helbred og kunne bestå et flyvemedicinsk helbredstjek. Er du i tvivl om hvorvidt du lever op til helbredskravene, kan du læse mere HER. 

Ansøgningsfristen er søndag den 1. december 2024

  • Hvis du er interesseret i at søge optagelse på flyvelederuddannelsen, skal du klikke på ”Ansøg”, følge instruktionerne og udfylde ansøgningsskemaet. Du skal samtidig have dit eksamensbevis for din gymnasiale uddannelse (ungdomsuddannelse) parat til upload. Så er du klar!
     
  • Når du har ansøgt om optagelse på flyvelederuddannelsen, vil du automatisk modtage en bekræftelse fra Naviair på, at din ansøgning er modtaget. Du kan først være sikker på, at vi har modtaget din ansøgning, når du harm modtaget denne bekræftelse. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse, skal du tjekke dit spamfilter.
     
  • Optagelsesprøverne begynder først i første halvdel af 2025.

Før du ansøger, anbefaler vi, at du besøger naviair.dk/karriere, hvor du kan læse mere om flyvelederuddannelsen, helbredskravene og FEAST.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til rekrutteringen@naviair.dk. Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

People & Culture & Rekrutteringsteamet i Naviair


Naviair leverer sikker og effektiv trafikstyring til luftfarten. Helt konkret betyder det, at det er Naviair, der sørger for, at lede fly sikkert og uden forsinkelser gennem dansk luftrum.

Naviair er en selvstændig offentlig virksomhed (SOV). Vi er ca. 600 medarbejdere fordelt i Danmark, Grønland og på Færøerne.Hjemmeside: www.naviair.dk

Stillingstype: Operativ

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Danmark

Tiltrædelse: 01-08-2025Søg på stillingen

Ansøgningsfrist: 01-12-2024

Spørgsmål om stillingen

Flyveleder i Naviair