Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Lærer søges til mellemtrinnet på Usserød Skole i Hørsholm
Vi søger pr. 1. december 2017 en lærer, der sammen med alle vore nuværende kolleger har lyst til at gøre vores gode skole endnu bedre.
 
På Usserød Skole viser undersøgelserne, at elevernes trivsel er høj. Samtidig har vi gennem en årrække set, at de faglige resultater bliver stadigt bedre, og denne udvikling lægger vi vægt på at fastholde. Vi tror på, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger, hvilket derfor er afspejlet i vores værdigrundlag ”Her har vi LYST til at LÆRE”. 
 
Du bliver som vores nye kollega en del af en levende skole med dygtige og ambitiøse lærere, der arbejder sammen i velfungerende årgangsteam. Vi arbejder med fleksible skemaer, hvilket giver mulighed for, at du sammen med dine kolleger kan planlægge skoledagen med udgangspunkt i det, som eleverne skal lære.  
 
Du vil opleve en travl, men spændende hverdag, hvor der også er plads til kollegialt samvær. Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med elever og forældre, der værdsætter vores daglige indsats.  
 
Du bliver en del af mellemtrinnet med andre dygtige og ambitiøse lærere, og du skal indgå i et velfungerende teamsamarbejde på 4. årgang.  
 
Vi har gode arbejdsvilkår for lærerne og fleksible rammer for lærernes tilstedeværelse på skolen og dine nye kolleger vil helt sikkert tage godt imod dig. Desuden har vi et godt og konstruktivt forældresamarbejde.
 
Du kan læse mere på skolens hjemmeside www.usserodskole.horsholm.dk 
 
Din løn forhandles i henhold til overenskomsten. Hvis du er nyuddannet lærer får du et rekrutteringstillæg på to løntrin.
 
Hvad får du mere?
Som en del af Hørsholm Kommunes personalepolitik, vil der være en række personalegoder. Se mere om personalegoder på www.horsholm.dk/job  
Usserød Skole ligger i et naturskønt område og i en rimelig afstand fra København og det øvrige Nordsjælland, med gode offentlige transportforbindelser lige til døren. 
Vi har kantineordning på skolen.  
 
Hvad søger vi? 
Stillingen indeholder dansk, historie og kristendomskundskab i 4. klasse. Hertil kommer understøttende undervisning på årgangen og eventuelt dansk som andet sprog, hvis du har erfaring fra dette område. Men vi mangler også en musiklærer til mellemtrinnet, og har du denne erfaring med dig, vil vi gerne prioritere nogle musikhold i stedet for nogle af de ovennævnte opgaver. 
 
Mere viden 
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorthe Klint, dkl@horsholm.dk eller skoleleder Flemming Boel, fbo@horsholm.dk på mail eller telefon 4849 6300, hvis du ønsker at vide mere om stillingen.  
 
Søg sådan 
Der er ansøgningsfrist mandag den 27. oktober klokken 12. Brug knap eller link til højre for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.  
Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 30. oktober fra kl. 16 Ansøgningsfrist
27-10-2017
Kontaktperson

ArbejdsstedLæs mere om at arbejde hos os
www.horsholm.dk/job