Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Head of Sales

Du ansvarar för vår försäljning vilket innebär vår säljprocess och våra leads.

Du arbetar med ansvar för genomförandet av aktiviteterna i hela säljcykeln och du gör leads till affärsmöjligheter och affärer via din kompetens inom försäljning, e-handel och systemlösningar. Du blir snabbt en stjärna på potentialen i vår plattform och brinner för att visa den för marknaden.

Du kommer att få ett stort ansvar och rollen passar dig som vill arbeta med både verksamhetsutveckling och produktutveckling, som vill lösa affärsproblem och översätta dem till smarta moderna lösningar inom e-handel. 

Vi söker dig som vill vara delaktig, som är engagerad och intresserad av försäljning och leveranser med hög kvalitet som skapar värde för våra kunder. Vi söker dig som vill fortsätta att bygga enferno med oss.

Din bakgrund

Du har kunskap inom IT, med fördel har du arbetat med e-handelslösningar tidigare. Vi ser gärna att du har system- och plattformsförståelse samt erfarenhet från tjänsteförsäljning. Hos oss arbetar du mot våra uppsatta verksamhetsmål i ett tätt samarbete med ledning, produktspecialister och utvecklare. Vi ser dig som operativ och strategisk i rollen som Head of Sales vilket innebär att du designar och genomför aktiviteterna i dina säljstrategier.  Du är en naturlig ledare och i arbetsuppgifterna ligger även att skapa och leda enfernos säljteam.

Du har en genuin affärsmässighet är fylld av energi, nytänkande och kvalitetsmedvetenhet. Som person hoppas vi att du är en duktig lyssnare som kan omsätta kundens verksamhetsbehov i lösningar och affärsmöjligheter via vår e-handelsplattform.  

Du tar stort ansvar för ditt arbete och du kan påvisa lysande resultat.

Erbjudande  

Vi har höga ambitioner!

Vi som grundat enferno har framgångsrikt byggt upp och tagit ansvar för storskalig e-handel i ett flertal olika bolag. Mot denna bakgrund har vi lärt oss att nyckeln till att växa fort, utan att dra på oss onödiga kostnader, är att automatisera affärsprocesser så långt som möjligt. 2008 bestämde vi oss för att erbjuda marknaden en helt ny e-handelsplattform. En plattform som stödjer alla nödvändiga processer för framgångsrik e-handel. Resultatet är den molnbaserade e-handelsplattformen STORM.

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten där stor vikt läggs vid att förstå våra kunders nuvarande och framtida behov, ihop med ledande digitala byråer och IT-konsultbolag.  Vår professionalism kännetecknas av att vi håller våra löften och leva upp till våra kundåtaganden vid alla tillfällen.

Vi på enferno är en snabbfotad organisation på snart 30 personer, kompetenstung och väl sammansvetsad.  Företaget består mestadels av utvecklare, ingenjörer och e-handelsspecialister.  Du kommer dagligen att ha kontakt med några av de främsta e-handelsföretagen i Skandinavien och få chansen att bygga ett unikt nätverk. Vi sitter i moderna lokaler i Gamla Stan, mitt emot Riddarholmen.

Så här ansöker du:  

Edge of Talent hjälper oss med denna rekrytering. De svarar på dina eventuella frågor och hanterar din ansökan. Sök tjänsten med bifogat cv. Edge of Talent hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

När du skickar in din ansökan ger du Edge of Talent rätt att spara dina ansökningshandlingar. 

 

 

enferno har sedan 2008 erbjudit en avancerad plattform för digital handel. Tillsammans med våra Solution Partners skapar vi skalbara e-handelslösningar som våra kunder kan växa med under lång tid. Vi är experter på digitalisering av affärsprocesser och vill vara en drivande kraft i den digitala omställningen inom handeln. Vi jobbar idag med några av marknadens mest kända företag och vill hjälpa fler företag att bli lika framgångsrika!

www.enferno.seKontakta oss

Ulrika Wörding 
VD och ägare
+46 709 409 740
Camilo Vasquez 
Researcher
 
 

Apply here


Sista ansökningsdag:
 2017-03-31

KartaDela