Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Lösnings- och Integrationsarkitekt
Vill du joina ett team av specialister på digitala affärer? 
Hos oss på enferno får du möjlighet att arbeta i ett produktbolag som utvecklar en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar. I rollen som vi kallar Lösnings- och Integrationsarkitekt arbetar du kundnära i vårt specialiserade team för kundimplementationer som ansvarar för design och stöd till partners samt verkställer kundspecifika lösningar i leveransen av vår plattform STORM commerce. 
 
Erbjudande
Du arbetar nära kunden i ett team om 15 seniora utvecklare med stark laganda och hög kompetens, där alla brinner för att leverera marknadens mest avancerade e-handelslösning och i nära samarbete med kundansvariga, produktansvariga, partners och kundrepresentanter mejslas den bästa lösningen fram.I din roll ingår analys, krav, specifikationer, modulering och funktionsaccepter, samt kodning till viss del. Du ansvarar även för den tekniska onboardingen av nya kunder, men även för att specificera och dokumentera produktfunktionalitet. 
  
Din lösnings- och kunderfarenhet blir en central del i enfernos implementationsteam och den roadmap som finns för plattformens framtida vidareutveckling. Du är självklar i kunskapsöverföringen mellan alla inblandade parter. Vi tillämpar agila arbetssätt där vi värdesätter och tar till vara alla lärdomar för att hela tiden förbättra processer, förtydliga leveranser och säkerställa att vi gör rätt saker. Tillsammans med ditt team kommer ni att lösa nya problem varje dag med utgångspunkt i de senaste trenderna och teknikerna inom e-handel.
 
Vi söker dig som
Har en relevant utbildning och god utvecklingskompetens från .net ramverket och specifikt C# och ser modeller och arkitektur i tillämpningar baserat på din erfarenhet och kunskap.   
  
Som person är du social, pedagogisk, kundorienterad och serviceinriktad.  
Vi tror att du har erfarenhet av projektarbete gärna i drivande och ansvarstagande position och du är en teamplayer. Du är lyhörd, lösningsorienterad och har god verksamhetsförståelse. Har du tidigare arbetat med system inom e-handel eller med digitalisering av affärsprocesser så är det meriterande och till stor hjälp i ditt arbete med våra kunder.    
 
Om enferno
Vi har höga ambitioner!  
Vi som grundat enferno har framgångsrikt byggt upp och tagit ansvar för storskalig e-handel i ett flertal olika bolag. Mot denna bakgrund har vi lärt oss att nyckeln till att växa fort, utan att dra på oss onödiga kostnader, är att automatisera affärsprocesser så långt som möjligt. 2008 bestämde vi oss för att erbjuda marknaden en helt ny e-handelsplattform. En plattform som stödjer alla nödvändiga processer för framgångsrik e-handel. Resultatet är den molnbaserade e-handelsplattformen STORM.   
 
Vi strävar efter långsiktiga samarbeten där stor vikt läggs vid att förstå våra kunders nuvarande och framtida behov, ihop med ledande digitala byråer och IT-konsultbolag. Bland våra kunder finns allt från renodlade e-handlare till tillverkande multinationella bolag. Vår professionalism kännetecknas av att vi håller våra löften och lever upp till våra kundåtaganden vid alla tillfällen.
 
Vi på enferno är en snabbfotad, kompetenstung och sammansvetsad organisation på snart 30 personer. Företaget består mestadels av utvecklare, ingenjörer och e-handelsspecialister. Du kommer dagligen att ha kontakt med några av de främsta e-handelsföretagen i Skandinavien och få chansen att bygga ett unikt nätverk i en framtidsinriktad bransch. Vi sitter i moderna lokaler i Gamla Stan, mitt emot Riddarholmen och erbjuder konkurrenskraftiga villkor samt flexibla arbetstider. 
 
Så här ansöker du:   
Edge of Talent hjälper oss med denna rekrytering. De svarar på dina eventuella frågor och hanterar din ansökan. Sök tjänsten med bifogat cv. Edge of Talent hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum.
 
Varmt välkommen med din ansökan!   
  
  
När du skickar in din ansökan ger du Edge of Talent rätt att spara dina ansökningshandlingar.

enferno har sedan 2008 erbjudit en avancerad plattform för digital handel. Tillsammans med våra Solution Partners skapar vi skalbara e-handelslösningar som våra kunder kan växa med under lång tid. Vi är experter på digitalisering av affärsprocesser och vill vara en drivande kraft i den digitala omställningen inom handeln. Vi jobbar idag med några av marknadens mest kända företag och vill hjälpa fler företag att bli lika framgångsrika!

www.enferno.seKontakta oss

Ulrika Wörding 
VD och ägare
+46 709 409 740
 
 
 

Apply here


Sista ansökningsdag:
 2017-03-31

KartaDela