Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Lösnings- och Integrationsarkitekt
Vill du joina ett team av specialister på digitala affärer? 
Hos oss på Storm Commerce får du möjlighet att arbeta i ett produktbolag som utvecklar en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar. I rollen som vi kallar Lösnings- och Integrationsarkitekt arbetar du kundnära i vårt specialiserade team för kundimplementationer som ansvarar för design och stöd till partners samt verkställer kundspecifika lösningar i leveransen av vår plattform. 
 
Erbjudande
Du arbetar nära kunden i ett team om 15 seniora utvecklare med stark laganda och hög kompetens, där alla brinner för att leverera marknadens mest avancerade e-handelslösning och i nära samarbete med kundansvariga, produktansvariga, partners och kundrepresentanter mejslas den bästa lösningen fram.I din roll ingår analys, krav, specifikationer, modulering och funktionsaccepter, samt kodning till viss del. Du ansvarar även för den tekniska onboardingen av nya kunder, men även för att specificera och dokumentera produktfunktionalitet. 
  
Din lösnings- och kunderfarenhet blir en central del i Storm Commerce implementationsteam och den roadmap som finns för plattformens framtida vidareutveckling. Du är självklar i kunskapsöverföringen mellan alla inblandade parter. Vi tillämpar agila arbetssätt där vi värdesätter och tar till vara alla lärdomar för att hela tiden förbättra processer, förtydliga leveranser och säkerställa att vi gör rätt saker. Tillsammans med ditt team kommer ni att lösa nya problem varje dag med utgångspunkt i de senaste trenderna och teknikerna inom e-handel.
 
Vi söker dig som
Har en relevant utbildning och god utvecklingskompetens från .net ramverket och specifikt C# och ser modeller och arkitektur i tillämpningar baserat på din erfarenhet och kunskap.   
  
Som person är du social, pedagogisk, kundorienterad och serviceinriktad.  
Vi tror att du har erfarenhet av projektarbete gärna i drivande och ansvarstagande position och du är en teamplayer. Du är lyhörd, lösningsorienterad och har god verksamhetsförståelse. Har du tidigare arbetat med system inom e-handel eller med digitalisering av affärsprocesser så är det meriterande och till stor hjälp i ditt arbete med våra kunder.    
 
Vi erbjuder  
Storm Commerce utvecklar och marknadsför en molnbaserad SaaS-plattform för skalbar digital handel. Vi hjälper företag i alla branscher att framtidssäkra och effektivisera sin digitala försäljning och bakomliggande affärsprocesser.  
 
Vi är ett entreprenörsdrivet bolag med högt i tak. Sedan starten 2008, har vi målmedvetet byggt upp en spetskompetens inom e-handel och digital strategi och erbjuder en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar. Vi är experter på storskalig e-handel och digitalisering av affärsprocesser och vi kan stolt säga att vi väljs som partner av välkända och krävande företag inom både B2B och B2C. Med ett etablerat partnernätverk och ekosystem för kvalitativa digitala kundupplevelser erbjuder vi en av Nordens mest attraktiva lösningar för e-handel. 
 
Hos oss på Storm Commerce får du jobba i en stimulerande miljö i en ung bransch, med mycket erfarna och kompetenta kollegor. Vi arbetar med den senaste tekniken och tillämpar agila arbetssätt där vi värdesätter och tar till vara alla lärdomar för att hela tiden förbättra processer, förtydliga leveranser och säkerställa att vi gör rätt saker. Att vara engagerad, nyfiken och inspireras av förändring är bra egenskaper för att bli framgångsrik hos oss. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och nu hoppas vi att även du vill vara med och revolutionera den digitala handeln tillsammans med oss!
 
Så här ansöker du:   
Edge of Talent hjälper oss med denna rekrytering. De svarar på dina eventuella frågor och hanterar din ansökan. Sök tjänsten med bifogat cv. Edge of Talent hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum.
 
Varmt välkommen med din ansökan!   
  
  
När du skickar in din ansökan ger du Edge of Talent rätt att spara dina ansökningshandlingar.

Storm Commerce är ett innovativt svenskt techbolag som utvecklar en molnbaserad e-handelsplattform. Plattformen hjälper företag inom B2B och B2C att framtidssäkra sin digitala affär. En modern systemarkitektur med möjligheten att använda valfritt CMS skapar en agil och flexibel affärsmiljö.

Tillsammans med ett växande ekosystem av partners erbjuder vi en av marknadens mest attraktiva lösningar för skalbar e-handel.  Storm Commerce har haft glädjen att skapa affärsnytta och effektivisera e-handeln i snart 10 år och fortsätter att attrahera kunder som har sin digitala affär högt upp på agendan.

Läs mer om varför Adlibris, Autoexperten, Blåkläder och Mio har valt Storm Commerce www.storm.ioKontakta oss

Ulrika Wörding 
VD och ägare
+46 709 409 740
Camilo Vasquez 
Researcher
+4670 940 03 03
 
 

Apply here


Sista ansökningsdag:
 2018-02-04

KartaDela