Freelance økonomiprofiler

Bencke & Partners søger fagligt stærke økonomiprofiler til spændende interimopgaver, hvor du som konsulent hjælper virksomheder med at styrke det økonomiske overblik og bidrager til den daglige drift og videreudvikling.

Du vil agere som selvstændig konsulent via en samarbejdsaftale med Bencke & Partners, hvor du i en kortere eller længerevarende periode varetager økonomiopgaver hos en virksomhed.

 

Din profil

Din erfaring kan bl.a. komme fra FP&A, accounting, controlling eller måske fra en stilling som CFO, Finance Manager, Senior Controller, Regnskabsmedarbejder, Bogholder, Payroll Accountant, Finansdirektør, eller Regnskabsansvarlig 

Du har med fordel en uddannelse inden for økonomi og du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk, både på skrift og i tale.

Der lægges generelt vægt på, at du er fagligt velfunderet, og at du fremstår ansvarsfuld, professionel og med integritet over for samarbejdspartnere. Du tænker i helheder og leverer resultater til aftalt tid og i høj kvalitet med sigte på gode løsninger.

Du har en proaktiv tilgang, hvor du understøtter virksomhedens kerneopgaver, værdier og mål. Du motiveres af en selvstændig rolle, hvor du som konsulent indgår som en engageret og ansvarlig del af forskellige teams og organisationer.

 

Du tilbydes

  • At være del af Bencke & Partners portefølje, hvor vi sørger for at matche dine kompetencer med konsulentopgaverne.
  • En ansvarsfuld rolle i en tidsbegrænset periode.
  • Fleksibilitet og variation i dine arbejdsopgaver som selvstændig konsulent.
  • Opgaver hos spændende danske, nordiske og internationale virksomheder.

 

Opstart: Opgavebaseret
Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 17 års erfaring indenfor servicering af HR-ydelser til danske og internationale virksomheder. Vi specialiserer os i rekruttering og headhunting til områderne økonomi og salg. 

Vi tager ansvar for hele processen, som er 100% kvalitetssikret. Vi ved, hvad der skal til for at komme i mål med en rekrutteringsopgave. Vi har det fornødne netværk og hos Bencke & Partners vil vi komme tæt på dig som kandidat, så vi får det bedste fælles udgangspunkt for et tilfredsstillende rekrutteringsforløb.

Se flere åbne stillinger her

Velkommen til Bencke & Partners

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 
Hjemmeside: bencke-partners.dkDel
Kontakt os

Lea Laura Heidemann