Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
International Salgsdirektør
Strategisk og operationelt ansvar for salg af eksklusive designmøbler
 
Opgaven 
O&D har brug for en kompetent og erfaren salgsdirektør, der selvstændigt og operativt kan varetage alle de salgsrelaterede opgaver herunder ledelse af salgsafdelingen hos O&D. Den nye salgsdirektør vil således skulle indgå i et tæt samarbejde med de to stiftere og bl.a. udvikle og fastlægge salgsstrategien og ikke mindst være i stand til operativt at få den eksekveret. Salgsdirektørstillingen indeholder derfor også ansvaret for de daglige operationelle salgsprocesser herunder udarbejdelse af salgspolitik, salgsbudgetter og opbygning af forhandlernetværket på tværs af kundesegmenter m.v. 
 
Vækstplanen indebærer også, at der skal ansættes yderligere salgsressourcer og dermed vil stillingen også komme til at omfatte yderligere personaleledelse. Virksomhedens størrelse og unge alder tilsiger også, at det tætte samarbejde med stifterne vil indeholde arbejdet med at fastlægge og udvikle de overordnede strategiske linjer for fremtiden. 
 
Salgsstrategien og ikke mindst eksekveringen af denne, vil naturligvis have stor indflydelse på virksomhedens fremtid og vil være tæt relateret til de fremtidige markedsførings-, produkt-, og produktions-strategier, som fortsat skal definere og profilere O&D, som værende et internationalt anerkendt brand inden for high-end møbel- og interiørprodukter. 
 
Salgsdirektøren vil derfor være en meget vigtig medarbejder fremadrettet og skal fungere som en integreret del af ledelsen, sammen med de to stiftere. 
 
Din baggrund  
Du bliver som ny nøgleperson O&D’s ansigt udadtil mod kunderne, i en kun 4 år gammel virksomhed, hvorfor du forventes at kunne tilføre O&D adgangen internationale netværk og den fornødne sprog- og kulturforståelse. 
 
Med en erkendelse af, at O&D er i en fase, der skifter fra startup til egentlig vækstvirksomhed, er ønsket, at du er en erfaren og selvstændig person, der både kommer med erfaringen fra en tilsvarende stilling, gerne med salg i møbelbranchen/high-end produkter, og samtidigt forstår vigtigheden af, at kunne interagere med O&D´s værdisæt og de to ildsjæle, der ejer virksomheden. Det kræver gåpåmod, energi, engagement og en ikke ubetydelig evne til at kunne tænke ”ud af boksen” og ikke mindst lysten og evnen til at få tingene gjort. 
 
Som udgangspunkt vil du have base på kontoret i København og i sagens natur få en hel del rejseaktivitet til forhandler/ kunde-besøg, messer mv., samt lejlighedsvise besøg på fabrikken i Nordjylland. Engelsk skal beherskes og erfaring med anvendelse af ERP-system forventes på linje med forståelse for både kontrakt- og retailsalg.
 
 
Du tilbydes 
En absolut vigtig og central rolle i en lille fleksibel og meget målrettet internationalt orienteret virksomhed med klare vækstambitioner. Du kommer ind i en organisation med ”højt til loftet” , høje standarder og en stærk tro på egne evner og en vedholdenhed i relation til egne værdier. Du får således en sjælden mulighed for at kunne påvirke din karriere og virksomhedens udvikling. 
 
Yderligere information hos konsulentvirksomheden KAR+CO ved Partner, Kim Schlichting på tlf. 4043 3090. 


Overgaard & Dyrman / O&D (www.oandd.dk) med pt. 6 ansatte har siden 2013 fremstillet eksklusive designmøbler i Danmark og sælger via forhandlere i mere end 20 lande. Udviklings-, marketings- og salgskontoret ligger i København mens produktionsfaciliteterne ligger i Nordjylland.

Alle virksomhedens produkter er egenudviklede og virksomheden drives i dag af de to stiftere/ejere, der begge har en designmæssig baggrund. Produkterne afsættes i dag primært på eksportmarkederne via forhandlernettet og de to ejere tager sig ud over udvikling og produktdesign - også af produktionen og markedsføringen.

O&D har en klar vækststrategi og skal derfor nu have styrket sin organisation og det internationale salg gennem ansættelse af en International Salgsdirektør.


Hjemmeside: http://oandd.dk/
Arbejdssted: KøbenhavnAnsøgningsfrist: Hurtigst muligt

Spørgsmål om stillingen

Kim Schlichting 
Partner
+45 4043 3090