Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Entusiastisk BI konsulent med værktøjskassen i orden
Trives du i et ambitiøst og dynamisk miljø, hvor der ikke er langt fra ord til handling? Er du velfunderet i dine BI-løsninger, og har du lyst til at sætte dit præg på BI for vores Energi-division? Så er du den helt rette som vores nye BI Kollega 
 
Vil du være en del af udviklingen i Eniig – og i vores Energi-division?   
Da vi oplever stigende efterspørgsel efter Business Intelligence (BI) løsninger i vores forretning, søger vi en ambitiøs og energisk BI-konsulent, der kan være omdrejningspunktet for at få skabt BI-løsninger til vores Energi-division.    
 
Energi-divisionen er en alsidig forretning centreret omkring vores energiaktiviteter og opererer på 100 % kommercielle vilkår. Det er en dynamisk organisation med et højt tempo, hvor vi er tæt på vores kunder. Divisionen er hjemsted for vores el- og gassalg, vores elhandel, vores energirådgivning og rummer ligeledes en stor kundeservice- og afregningsfunktion.    
 
En del af et BI-team med ambitioner   
Som vores nye BI-konsulent vil du blive en del af vores afdeling for BI og Business Controlling, som består af 4 BI-konsulenter og 6 Business Controllere. Afdelingen er en del af vores økonomifunktion på koncernniveau og leverer forretningsdrevne data og analyser til vores 5 forretningsdivisioner. Derudover har afdelingen en overordnet opgave i at drifte, effektivisere og optimere det samlede BI-setup hos Eniig.   
 
Du vil som udgangspunkt være dedikeret til vores Energi-division, hvor du i samarbejde med vores divisionsdirektør, ledergruppe, Business Controller samt relevante nøglemedarbejdere får til opgave at sikre et solidt og professionelt grundlag for BI med fokus på datakvalitet og brugervenlighed. Energi-divisionen arbejder i dag med Microsoft BI-platformen,  og der pågår lige nu en proces omkring fremtidig valg af frontend BI-værktøj. Du får  en stor aktie i  at være med i processen omkring det endelige valg af løsning samt udvikling og implementering . Du kommer tæt på forretningen, hvor du vil fungere som den konstruktive og faglige sparringspartner.  
 
Som BI-konsulent for vores Energi-division vil du selvstændigt få ansvaret for at designe, udvikle og drifte BI-løsninger, der matcher Energi-divisionens forretningsmæssige behov og samtidig stemmer overens med den overordnede ramme for BI i Eniig. Ud over dine specifikke opgaver for Energi-divisionen vil du, sammen med det øvrige BI-team, have en rolle på tværs af forretningen ift. både store og små opgaver. Mere specifikt får du ansvaret for følgende:   
  • Udvikling og drift af datamodeller, strukturer, kuber og rapporter   
  • Dialog, sparring og behovsafdækning med forretningen    
  • Dataanalyse og modellering    
  • Drift, support og optimering af Eniigs samlede BI-miljø og BI-løsninger i tæt samarbejde med det øvrige BI-team   
  • Deltagelse i tværorganisatoriske projekter vedrørende BI eller hvor BI er en underleverance   
  • Superbruger- og slutbrugeruddannelse   
  • Ad hoc-opgaver generelt i BI-afdelingen   
Du vil have fast arbejdsplads på vores hovedkontor i Silkeborg, men da vores Energidivision er forankret på vores destination i Aalborg, vil du forventeligt have en ugentligt arbejdsdag her tæt på forretningen.  
 
Analytisk stærk og proaktiv samarbejdspartner    
Ud over et forretningsmæssigt fokus er du analytisk og metodisk i din opgaveløsning og sætter pris på en konstruktiv feedback fra forretningen. Brugervenligheden i dine løsninger er i top og du formår at omsætte til tider komplekse ønsker til simple og visuelt tilgængelige løsninger til gavn for forretningen.     
 
Du er proaktiv i din tilgang til mennesker og har en naturlig gejst, der smitter af på dine omgivelser. Du har fart over feltet, men går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. Du er samtidig en stærk kommunikator, der evner at finde fælles fodslag i en mangfoldig forretning.  Og så trives du med en direkte og humoristisk omgangstone, der gør tingene lidt sjovere i hverdagen.    
 
Din baggrund   
Vi forestiller os, at du har en baggrund som kandidat i softwareudvikling, computerteknologi eller lignende. Du har solid praktisk erfaring med udvikling af BI løsninger på Microsoft platformen (SSIS, SSAS mv.), ETL og data warehousing. Gerne et godt kendskab til front-end tools, eks.  Targit og Power-BI . Erfaring med dataudtræk fra og integration til flere forskellige kildesystemer er en fordel. Det er samtidig en fordel, hvis du har erfaring med BI koncentreret omkring de kommercielle forretningsprocesser inden for salg, afregning, kundeservice, rådgivning samt økonomi generelt. Derudover behersker du dansk og engelsk i både skrift og tale.  
 
Er du vores nye BI kollega?
Og er du interesseret i at høre om nuancerne og de spændende muligheder i jobbet? Så er du velkommen til at kontakte Thomas Sylvest fra konsulenthuset Sylvest+, der varetager rekrutteringsprocessen for Eniig, på mail thomas@sylvestplus.dk eller på tlf. 6057 6500    
 
Ansøgningsfrist    
Vi har brug for dig snarest og lover dig en god og hurtig ansættelsesproces, så send din ansøgning, nu da vi indkalder til samtaler løbende.    Arbejdssted:
Silkeborg, Aalborg

Hjemmeside:
www.eniig.dk

Kontaktpersoner:
Thomas Sylvest
Ekstern konsulent
60576500
Følg os
  Facebook
  Twitter
  Linkedin
Del/Print