Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Starta din karriär hos Viasat kundtjänst i Kalmar!
 
Är du social och gillar att prata i telefon? Tycker du om att hjälpa andra och vill jobba för en av Sveriges största distributörer av tv? Nu söker vi fler engagerade och målinriktade kollegor till vår kundserviceavdelning hos Viasat i Kalmar där vi ger rådgivning och service till befintliga kunder.
 
Arbetsuppgifter:
 
Ditt arbete innefattar att ta emot inkommande samtal där ditt huvudfokus ligger på att bemöta kunder med lyhördhet och engagemang samt att kunna anpassa ditt bemötande utefter kundens behov. Samtalen du hanterar är av blandad karaktär och kan exempelvis handla om att kunden önskar förändra eller fråga om sitt abonnemang av produkter och tjänster.

Första tiden hos Webhelp

Första tiden hos Webhelp får du genomgå en betald utbildning som sträcker sig över 4 veckor där vi varierar utbildning med arbete. Under utbildningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på bästa sätt och ger dig kunskap i nedanstående ämnen.

- Kundsystem
- Fakturahantering
- Teknik
- Försäljning
- Retorik och hantering av samtal

”Det var väldigt bra att få så mycket utbildning då det gör att man känner sig betydligt mycket tryggare i telefon när man tar sina första samtal.”Hanna Buske, Advisor

Är det dig vi söker?

För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande och hjälpsam person som ställer upp för andra och bidrar med teamanda.

Vi ser att du som söker har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office samt godkända betyg i svenska A och engelska A.

Vi erbjuder:

Avtalsenlig lön, generöst provisionssystem och förmåner samt goda karriärsmöjligheter! Då Webhelp Nordic växer skapas det kontinuerligt många nya möjligheter för våra medarbetare att ta sig an nya utmaningar och vidareutecklas.

” Jag trivs här för att det alltid finns möjlighet att vidareutvecklas och bli bättre, det gör arbetet utmanande och roligt på samma gång.” – Madelene, Advisor.

Stämningen hos Webhelp Nordic

Stämningen hos Webhelp Nordic är energisk, öppen och positiv. Medarbetarna delar med sig av erfarenheter och tips som kan underlätta arbetet och bidra till en god stämning på kontoret. För att stärka sammanhållningen i våra team anordnas med jämna mellanrum aktiviteter eller gemensamma tävlingar.

Startdatum för tjänsten sker den 7e augusti.

Om jobbet

Region
Kalmar

Anställningsform
Vi söker både dig som är intresserad av att arbeta heltid och deltid.

Arbetstid
Kundtjänsten har öppet dagtid, kvällstid och helger. Schemat släpps inför varje månad så det finns goda möjligheter att planera runtomkring. Du har även möjlighet att lämna vissa önskemål kring schema samt byta pass med kollegor.

Lön / Förmåner
Fast lön enligt avtal
Provision
Ob-tillägg kväll/helg
Friskvårdsbidrag
Massagebidrag

Keywords: Customer service, technical support, Kundservice, kundtjänst, kundserviceagent, kundtjänstagent, kundtjänstmedarbetare, kundservicemedarbetare, telefonsupport, teknisk support, support, advisor, agent  

In Webhelp, employment is Fun and Social. Working for Webhelp is even Challenging and Rewarding. We encourage Learning and Growing. These are our Employer Promises, which we share with 1 800 colleagues in the Nordics. Our passion in business is helping customers. Our core services are customer care, support, and other loyalty building customer interactions. We are located in 9 places in the Nordics; Stockholm, Copenhagen, Oslo, and Helsinki, as well as five other Nordic locations. Webhelp – Leading Customer Experience.

Hjemmeside:
Ledige stillinger

Følg os
   Twitter
    LinkedIn
    Instagram
Tiltrædelsesdato: 2017-08-07

Stillingstype: Heltid samt deltid

Arbejdstid: Dagtid, kvällar och helger

Arbejdssted: KalmarSøg på stillingen


Ansøgningsfrist: 2017-08-06

Spørsmål om stillingen

Filippa Larsson 
HR Business Partner
Viktor Puke 
Junior recruiter