Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Landinspektør - søg uopfordret
Kan du levere stort engagement og høj faglighed? Med job i LE34 kan du få mulighed for at arbejde indenfor det område, du brænder for, og vi kan støtte dig i din faglige udvikling.
 
Hvem er du?
Vi hører gerne fra landets dygtigste landinspektør, som har lyst til at blive en del af LE34. Det er ikke afgørende, om du er erfaren eller nyuddannet, hvis du har ambition for faglig og personlig udvikling.
 
Vi arbejder fokuseret med en række forretningsområder, hvor du vil få mulighed for et karriereforløb enten som specialist eller i et mere bredt arbejdsfelt – og der er i dagligdagen højt til loftet.
 
Har du lyst til at arbejde med Ekspropriation og Jura, Teknisk Måling, Planlægning, Monitering, 3D laserscanning, Forsyninger, GIS eller mere traditionelle arbejdsopgaver indenfor Skel og Ejendomme er LE34 en oplagt mulighed for dig.
 
Vi udfører opgaver indenfor alle sektorer i branchen og er landsdækkende med kontorer i hele landet. LE34 benytter branchens nyeste landmålingsudstyr og de mest moderne metoder, som løbende bliver opdateret.
 
Vi forventer
Vi forventer, at du har opnået flotte resultater og har en stor interesse for vores fag. Du skal være god til at arbejde både selvstændigt og i teams.
 
Dertil forventer vi, at du har gode evner til at kommunikere såvel mundtligt som skriftligt og kan holde mange bolde i luften på en gang. Vores arbejde viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse og infrastruktur, påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være parat til at løfte.
 
LE34 tilbyder
  • Gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning
  • Behageligt socialt arbejdsmiljø
  • En dynamisk virksomhedskultur med engagerede kolleger
  • Fokus på høj faglighed og gode udviklings- og avanceringsmuligheder
 
Ansøgninger vil blive behandlet løbende og taget i betragtning, når vi kan se et potentiale eller behov.
VI ER STOLTE AF AT VÆRE DANMARKS FØRENDE LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomhed. Fra vores 24 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.
Ansøgningsfrist: 31-12-2017