Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Kort- & Landmålingstekniker - søg uopfordret
Kan du levere stort engagement og høj faglighed? Med job i LE34 kan du få mulighed for at arbejde indenfor det område, du brænder for, og vi kan støtte dig i din faglige udvikling.
 
Hvem er du?
Vi søger landets dygtigste kort- og landmålingsteknikere, som har lyst til at blive en del af LE34. Vi har både opgaver, der stiller krav til dig, der allerede har en hel del erfaring og til dig, der er nyuddannet.
 
Ledningsregistrering, udstykning, opmåling af ejerlejligheder, fastlæggelse af skel, undersøgelse af servitutter, udarbejdelse af projekteringsgrundlag, afsætning af projekter, opmåling af huslejearealer og udarbejdelse af lejemålsplaner er eksempler på opgavetyper, du har mulighed for at arbejde med.

Vi udfører opgaver inden for alle sektorer i branchen og er landsdækkende med vores 24 afdelinger. LE34 benytter branchens nyeste landmålingsudstyr og de mest moderne metoder, som løbende bliver udviklet.

Vi forventer
Vi forventer, at du har en stærk faglig baggrund, er engageret og har mod på nye udfordringer. Du skal være god til at arbejde både selvstændigt og i teams.
 
På det personlige plan forventer vi, at du er pligtopfyldende, fleksibel og udadvendt. Vores arbejde viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse og infrastruktur, påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være parat til at løfte.
 
LE34 tilbyder
  • Gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning
  • Behageligt socialt arbejdsmiljø
  • En dynamisk virksomhedskultur med engagerede kolleger
  • Det nyeste landmålingsudstyr til din rådighed

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og taget i betragtning, når vi kan se et potentiale eller behov.

VI ER STOLTE AF AT VÆRE DANMARKS FØRENDE LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomhed. Fra vores 24 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.
Ansøgningsfrist: 31-12-2017
Mette Klein 
60954015