Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Målemedhjælper - søg uopfordret
Har du teknisk flair og hænderne godt skruet på? Med job som målemedhjælper i LE34 kan du få en afvekslende og aktiv hverdag med opgaver både ude og inde.
 
Hvem er du? 
I LE34 kan du arbejde som målemedhjælper i hele landet, og vi kan tilbyde et job med varierende opgaver indenfor opmåling og afsætning. I starten vil der være behov for oplæring, men efter nogen tid forventes du at kunne løse dine opgaver selvstændigt. 
Arbejdet som målemedhjælper i LE34 giver dig et indblik i landinspektørbranchen gennem dine daglige opgaver. Derfor ser vi også gerne, at du har interesse for landmåling og er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye teknologier.
 
Jobbet som målemedhjælper kan være fysisk krævende. Vi forventer, at du kan stå tidligt op, gå langt og bære tungt udstyr.
 
Vi forventer
Vi forventer, at du er engageret og har mod på nye udfordringer. Du skal være i stand til at arbejde både selvstændigt og i teams. Derfor er det en fordel, hvis du har kørekort. 
 
På det personlige plan forventer vi, at du er pligtopfyldende, fleksibel og udadvendt. Vores arbejde viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse og infrastruktur, påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være parat til at løfte.
 
LE34 tilbyder
  • Gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning
  • Behageligt socialt arbejdsmiljø
  • En dynamisk virksomhedskultur med engagerede kolleger
  • Det nyeste landmålingsudstyr til din rådighed
 
Ansøgninger vil blive behandlet løbende og taget i betragtning, når vi kan se et potentiale eller behov.
VI ER STOLTE AF AT VÆRE DANMARKS FØRENDE LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomhed. Fra vores 24 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.
Ansøgningsfrist: 31-12-2017
Mette Klein 
60954015