Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Teknisk Designer - søg uopfordret
Kan du levere stort engagement og høj faglighed? Med job i LE34 kan du få mulighed for at arbejde inden for det område, du brænder for, og vi kan støtte dig i din faglige udvikling.
 
Hvem er du?
Vi søger landets dygtigste tekniske designere, som har lyst til at blive en del af LE34. Det er ikke afgørende, om du er erfaren eller nyuddannet, hvis du har ambition for faglig og personlig udvikling.
 
Udfærdigelse af tekniske tegninger, tinglysningsrids, afsætningsplaner, tinglysning af deklarationer og ejerlejlighedsopdelinger, BBR-beregninger og udarbejdelse af matrikulære dokumenter samt undersøgelse af servitutter er eksempler på opgavetyper, du har mulighed for at arbejde med. 
 
Vi udfører opgaver inden for alle sektorer i branchen og er landsdækkende med vores 24 afdelinger. LE34 benytter branchens nyeste udstyr og de mest moderne metoder, som løbende bliver udviklet.
 
Vi forventer
Vi forventer, at du har opnået flotte resultater og har en naturlig interesse for ejendomsdannelse. Du skal være god til at arbejde både selvstændigt og i teams og have flair for support og service.
  
På det personlige plan forventer vi, at du er pligtopfyldende, fleksibel og udadvendt. Vores arbejde viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse og infrastruktur, påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være parat til at løfte.
 
LE34 tilbyder
  • Gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning
  • Behageligt socialt arbejdsmiljø
  • En dynamisk virksomhedskultur med engagerede kolleger
  • Arbejdsplads i moderne faciliteter
 
Ansøgninger vil blive behandlet løbende og taget i betragtning, når vi kan se et potentiale eller behov.
VI ER STOLTE AF AT VÆRE DANMARKS FØRENDE LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomhed. Fra vores 24 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.
Ansøgningsfrist: 31-12-2017
Mette Klein 
60954015