Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Praktik - landinspektør - søg uopfordret
Er du en af årgangens største talenter og ønsker du at prøve dig selv af i Danmarks førende landinspektørvirksomhed? Som landinspektørpraktikant i LE34 får du mulighed for at lære fra de bedste i branchen. 
 
Hvem er du?
Vi søger de dygtigste studerende indenfor landinspektørfaget, som har lyst til at prøve vingerne af hos LE34. Så hvis du er ved at være nået til praktikperioden i dit uddannelsesforløb, og er du interesseret at specialisere dig inden for vore fagområde, hører vi meget gerne fra dig.
 
Uanset om det er de tekniske mileskridt eller de juridiske krinkelkroge du fokuserer på, kan vi tilbyde et spændende praktikforløb, hvor du også har mulighed for at deltage i virksomhedens daglige arbejde. Vi kan tilbyde fleksibel arbejdstid og jobindhold, der kan tilpasses dine studieudfordringer og interesser. 
 
Vi udfører opgaver inden for alle sektorer i branchen og er landsdækkende med vores 24 afdelinger. LE34 benytter branchens nyeste landmålingsudstyr og de mest moderne metoder, som løbende bliver udviklet.
 
Vi forventer
Vi forventer, at du allerede har opnået flotte resultater og har en stor interesse for landinspektørfaget. Du skal være god til at arbejde både selvstændigt og i teams og er klar til at lære og lytte. 
  
På det personlige plan forventer vi, at du er pligtopfyldende, fleksibel og udadvendt. Vores arbejde viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse og infrastruktur, påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være parat til at løfte.
 
LE34 tilbyder
  • Det nyeste landmålingsudstyr til din rådighed
  • Behageligt socialt arbejdsmiljø
  • En dynamisk virksomhedskultur med engagerede kolleger
  • Arbejdsplads i moderne faciliteter
Ansøgninger vil blive behandlet løbende og taget i betragtning, når vi kan se et potentiale eller behov. 
VI ER STOLTE AF AT VÆRE DANMARKS FØRENDE LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomhed. Fra vores 24 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.
Ansøgningsfrist: 31-12-2017
Mette Klein 
60954015