Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Praktik - landmålingstekniker - søg uopfordret
Er du en af din årgangs største talenter og ønsker du at prøve dig selv af i Danmarks førende landinspektørvirksomhed? Som Kort- og landmålingsteknikerpraktikant i LE34 får du mulighed for at være med til at hæve barren indenfor landmåling.   
 
Hvem er du?
Vi søger landets største talenter indenfor landmålingsfaget, som har lyst til at prøve sig selv af hos LE34. Så hvis du er ved at være nået til praktikperioden i dit uddannelsesforløb, og er du interesseret i at specialisere dig inden for vore fagområde, hører vi meget gerne fra dig.
 
BIM, monitorering, 3D scanning og opmåling med droner er eksempler på de arbejdsmetoder, du har mulighed for at beskæftige dig med hos LE34.  Som praktikant i LE34 får du mulighed for at indgå i det daglige arbejde indenfor dit fagområde, så du får både mulighed for at komme ud og måle på byggepladserne og at løse beregnings- og tegningsopgaver på kontoret. 
 
Vi udfører opgaver inden for alle sektorer i branchen og er landsdækkende med vores 24 afdelinger. LE34 benytter branchens nyeste landmålingsudstyr og de mest moderne metoder, som løbende bliver udviklet.
 
Vi forventer
Vi forventer, at du allerede har opnået flotte resultater og har en stor interesse for landmåling. Du skal være god til at arbejde både selvstændigt og i teams og er klar til at lære og lytte.  
 
På det personlige plan forventer vi, at du er pligtopfyldende, fleksibel og udadvendt. Vores arbejde viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse og infrastruktur, påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være parat til at løfte.
 
LE34 tilbyder
  • Erfarne medarbejdere står klar til at vejlede dig
  • Behageligt socialt arbejdsmiljø
  • En dynamisk virksomhedskultur med engagerede kolleger
  • Det nyeste landmålingsudstyr til din rådighed
Ansøgninger vil blive behandlet løbende og taget i betragtning, når vi kan se et potentiale eller behov. 
VI ER STOLTE AF AT VÆRE DANMARKS FØRENDE LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomhed. Fra vores 24 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.
Ansøgningsfrist: 31-12-2017
Mette Klein 
60954015