Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Dygtige landinspektører til LE34 Nordsjælland
LE34 samler landets bedste hoveder, og vi søger landinspektører, som ønsker at videreudvikle sig i en attraktiv og sund virksomhed.  
I Nordsjælland vokser vi også, og vi skal bruge flere dygtige hoveder til at servicere vores mange kunder på vores kontorer i Hillerød og Frederikssund. 
 
Vi søger landinspektører inden for vores traditionelle matrikulære og tekniske discipliner i forretningsområdet Skel & Ejendomme. LE34's forretningsområde for Skel & Ejendomme beskæftiger mere end 150 dygtige medarbejdere inden for matrikulære sager og ejendomsdannelse, så hos os vil du både finde faglig sparring og blive understøttet og udviklet gennem vores LE34 Akademi.  
 
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, arbejdet og vores virksomhed, så send os din ansøgning. 
 
Måske er du ikke bosiddende i Nordsjælland, hvilket ikke skal holde dig fra at sende en ansøgning. Vi hjælper dig gerne med at finde et sted at bo og flytning. Alternativt er du velkommen til at sende en ansøgning med henblik på at arbejde på et af vores andre kontorer i hele landet. 
 
Stillingen 
Som landinspektør i Skel & Ejendomme vil du indgå i det lokale team som servicerer kunderne i lokalområdet.  Vi er en ”stor lille virksomhed”, hvor du vil have indflydelse din egen hverdag, udvikling og i tæt samarbejde med dine kollegaer præge retningen på kontoret. 
 
Hvem er du? 
Vi forventer, at du har en stor interesse for vores fag og brænder for det matrikulære arbejde. Du skal være god til at arbejde både selvstændigt og i teams. Dertil forventer vi, at du har gode evner til at kommunikere såvel mundtligt som skriftligt og kan holde flere bolde i luften på en gang.  
 
Vores arbejde viser vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse og byudvikling, påvirker mange aktører og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Det er et ansvar, du skal være med til at løfte. 
 
Vi forventer, at du 
  • har en relevant uddannelse som landinspektør 
  • ønsker at udvikle dig 
  • sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og sætter kunden i centrum 
 
Vi lægger vægt på, at du 
  • er en teamspiller, der vil være med til at ”vise vejen” 
  • kan træffe selvstændige beslutninger 
  • er nysgerrig, glad og udadvendt 
 
LE34 tilbyder 
  • En dynamisk virksomhedskultur med mere end 350 engagerede kolleger 
  • LE34 Akademi, vores platform for høj faglighed og gode udviklings- og avanceringsmuligheder 
  • Gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning 
  • Behageligt socialt arbejdsmiljø med meget høj trivsel
 
Vi ønsker at besætte stillingen snarest, så ansøgninger vil blive behandlet løbende. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forretningschef Morten Ørtved mo@le34.dk eller Adm. direktør Kenneth Norre kno@le34.dk 
VI ER STOLTE AF AT VÆRE DANMARKS FØRENDE LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomhed. Fra vores 25 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.
Ansøgningsfrist: 31-10-2017