Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Chef for investeringsrisiko
Industriens Pension søger en ny chef for Investeringsrisikoafdeling.  
 
Investeringsrisiko består af 6 personer, som alle arbejder med Industriens Pensions investeringsrelaterede risici. Vi dækker et bredt område, der bl.a. omfatter finansielle instrumenter, solvensberegninger, bestyrelsesrapportering og strategiske analyser på investeringsområdet.  
 
Arbejdsopgaver  
Som chef for investeringsrisiko er du omdrejningspunkt for risikoteamets opgaver og er tæt på Industriens Pensions investeringer. Der er tale om et afvekslende og fagligt udfordrende job, hvor afdelingen spænder bredt med både sikring af den løbende systemunderstøttelse, udvikling af detaljerede modeller og udarbejdelse af investeringsmæssige analyser. 
 
Afdeling for investeringsrisiko er en af de tre afdelinger i investeringsområdet i Industriens Pension, og indgår som en central del af driften på investeringsområdet. De to øvrige afdelinger i området er Noterede investeringer og Unoterede investeringer. 
 
Stillingen omfatter også deltagelse i tværfaglige projekter, hvor du med din forståelse for finansmarkederne og Industriens Pensions forretning forventes at bidrage med input på et højt investeringsfagligt niveau. Desuden vil stillingen også indebære deltagelse i den overordnede risikostyringsfunktion for Industriens Pension. 
 
De primære opgaver inkluderer:  
 • Ledelse af afdelingen 
 • Identifikation, opgørelse og vurdering af investeringsrisici 
 • Videreudvikle systemunderstøttelse af investeringsområdet  
 • Udarbejdelse af rapporteringer, risikovurderinger samt følsomhedsanalyser  
 • Udvikling og vedligeholdelse af modeller 
 • Udarbejdelse af strategiske analyser  
 • Ajourføring med den gældende lovgivning for pensionsbranchen. 
Din profil  
Vi forestiller os, at du har:  
 • En uddannelse som cand. polit., cand. merc., matematik-økonom eller lignende 
 • Solidt kendskab til finansiel risikostyring og finansielle instrumenter 
 • Interesse for finansielle risikomodeller samt udvikling heraf 
 • Minimum 8+ års relevant erhvervserfaring - gerne inden for pensionsbranchen 
 • Stærke kompetencer inden for Excel, VBA, SQL og gerne WPS/SAS 
 • Et ønske om at være leder for en afdeling med et højt fagligt niveau – og være med til at gøre en forskel 

Vi forventer, at du kan dokumentere ledelseserfaring eller projektleder erfaring, som på rimelig vis klæder dig på til rollen. 

Vi forventer desuden, at du er kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde, og at du kan kommunikere komplekse problemstillinger på pædagogisk vis, hvoraf en stor del foregår skriftligt.  
 
Vi tilbyder
Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. 
 
Vi har en dejlig arbejdsplads med ca. 200 ansatte, og vores charmerende lokaler er centralt placeret i København - 5 minutters gang fra både Nørreport og Vesterport Station. 
Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, gode muligheder for faglig og personlig udvikling, fleksible arbejdstider og personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning mm. Application deadline:
26-03-2017

Stillingstype:
Investering

Arbejdstid:
Fuld tid

Arbejdssted:
København K

Kontaktpersoner:
Karsten Kjeldsen
Investeringsdirektør
33668080