Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Digitaliseringskonsulent til Industriens Pension
Har du interesse i digitalisering, it og projektledelse, og har du lyst til at være med på digitaliseringsrejsen i Industriens Pension, er det måske dig vi leder efter.
 
Om jobbet 
I Industriens Pension er evnen til at gøre det svære enkelt hel fundamental. Vi udbygger løbende de digitale løsninger, vi stiller til rådighed for medlemmer og virksomheder, og vi arbejder konstant på at øge tilfredsheden og loyaliteten.
 
Som digitaliseringskonsulent i Industriens Pension vil du få en bred kontaktflade til både it og forretning. Du vil få en varieret arbejdsdag, og din opgave bliver at gennemføre og deltage i projekter og drift inden for digitalisering og gode selvbetjeningsløsninger. 
 
Dit job vil bevæge sig på flere niveauer og indeholde opgaver som fx at: 
  • Gennemføre analyser og behovsafdækninger i samarbejde med forretningen  
  • Omsætte forretningens behov til konkrete tiltag og sikre løsninger, der bidrager til forretningsmæssig værdi 
  • Specificere og beskrive krav, design og løsninger 
  • Sikre koordinering og fremdrift i projektet 
  • Facilitere og gennemføre workshops 
  • Følge med i branchetrends og evaluere nye digitale løsningsmuligheder 
Digitalisering er værktøjet for vores håndtering af dialog med medlemmer og virksomheder. Vi baserer det på en moderne .NET platform og et SOA systemlandskab, samt selvbetjeningsløsninger på vores eksterne portal.
 
Vi forventer 
Vi søger en M/K med en relevant kandidatuddannelse fx inden for digitalisering eller UX fra IT-universitetet eller CBS, som har lyst til at arbejde i feltet mellem forretning og it.
 
Du har en bred teknisk forståelse og har nemt ved at sætte dig ind i nye teknologier og skal kunne anvende din tekniske baggrund til at tænke gode løsninger for vores medlemmer.  
 
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle branche og interesserer dig for privatøkonomi, ligesom det vil være et plus, hvis du har erfaring med udvikling af brugerrettede digitale kommunikationsløsninger.
 
Du har stærke analytiske kompetencer med sans for detaljer og arbejder struktureret og målrettet, og du drives af at skabe resultater. Du har deltaget i flere it-projekter evt. som konsulent eller projektleder og har viden om kravspecificering og løsningsmodellering både i det agile og det mere traditionelle udviklingsunivers. 
 
Det er væsentligt, at du har en god fornemmelse for de mennesker, du arbejder sammen med, og at du er kommunikerende og udadvendt. Skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og på engelsk behersker du til fulde. 
 
Vi er en virksomhed med mange forskellige faggrupper, og vi tror på, at teamwork og tværgående samarbejde skaber de bedste resultater. Derfor er det afgørende, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye fagområder og kan samarbejde med de forskellige specialister.
 
Vi tilbyder 
Hos os får du en udfordrende og afvekslende hverdag. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi har en dejlig arbejdsplads med ca. 200 ansatte, og vores charmerende lokaler er centralt placeret i København - 5 minutters gang fra både Nørreport og Vesterport Station. 
 
Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, gode muligheder for faglig og personlig udvikling, fleksible arbejdstider og personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning mm. 
 
Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning til os allerede i dag.  Application deadline:
05-04-2017

Stillingstype:
IT

Arbejdstid:
Fuld tid

Arbejdssted:
København K

Kontaktpersoner:
Grete Gellert
IT-programchef
33668080