Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Forsikringsmatematiker /-analytiker
Industriens Pension søger en kollega til Forsikringsteknik, der kan og vil gøre en forskel.
 
Om jobbet 
Du vil indgå i afdelingen Forsikringsteknik, der består af pt. 9 medarbejdere med forskellige forsikringstekniske baggrunde. Afdelingen har bl.a. ansvaret for at bygge bro mellem vores forretning og vores IT-løsninger. Her er det, at du kommer ind i billedet! 
 
Du vil dels skulle løse diverse analyseopgaver, hvor større forsikringsteknisk indsigt er påkrævet og dels skulle rådgive den øvrige organisation i opgaver af særlig forsikringsteknisk karakter. Derudover vil du også skulle arbejde med udvikling og test af vores forsikringssystem.    
 
Din rolle bliver at:  
  • nedbryde komplekse problemstillinger i konkrete aktioner og skære ind til sagens kerne, - enten selvstændigt eller som en del af en gruppe  
  • kunne foretage og præsentere undersøgelser af eksisterende datagrundlag; enten som et led i en faktuel vidensdeling eller som bidrag til mere fremadrettede overvejelser 
  • bidrage til de rigtige systemmæssige valg på baggrund af en såvel tværgående som dyb indsigt i systemer og arkitektur 
  • supportere vores administration ift. særlig kompleks sagsbehandling 
Det er en fordel, hvis du kender til liv- og pensionsbranchen i forvejen, men hvis det ikke er tilfældet, lærer vi dig op. Det vigtigste er, at du er serviceminded, både brænder for og evner at sætte dig ind i komplekse beregningsmetoder og gode IT-systemer. 
 
Vi forventer, at du: 
  • har en akademisk baggrund og er løsningsorienteret, struktureret og effektiv 
  • har mod på at lære nyt  
  • er engageret og har gode samarbejds- og kommunikationsevner  
  • er fleksibel og i stand til både at arbejde selvstændigt og sammen med andre 
  • er vant til at arbejde med SQL 
Du har måske en matematisk og/eller forsikringsmæssig baggrund, som kan være en fordel, men det er ikke et krav.  Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med Liv.Net/LIFELINK®, som er det rammesystem, vores forsikringskerne er baseret på.  
 
Vi tilbyder 
Hos os får du en udfordrende og afvekslende hverdag. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi har en dejlig arbejdsplads med ca. 200 ansatte, og vores charmerende lokaler er centralt placeret i København - 5 minutters gang fra både Nørreport og Vesterport Station. 
 
Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, gode muligheder for faglig og personlig udvikling, fleksible arbejdstider og personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning m.m. 
 
Vi behandler ansøgningerne løbende, så skriv gerne hurtigst muligt.  Application deadline:
30-04-2017

Stillingstype:
Aktuariat & Forsikringsteknik

Arbejdstid:
Fuld tid

Arbejdssted:
København K

Kontaktpersoner:
Christian Andersen Ransfort
Underdirektør
33 66 80 80