Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Marketingkoordinator med stærke digitale kompetencer
Ansøgningsfrist: 21-10-2017

Vi søger en marketingkoordinator til vores digitale team i vores marketing-afdeling, med primært fokus på CMS, e-commerce, CRM og SoMe.

 

Jobbet

Vi en virksomhed i rivende udvikling – og vi har stort fokus på de digitale platforme. Du vil være med til at varetage og videreudvikle vores digitale profil. Du vil i samarbejde med vores digitale manager både komme til at drive den eksisterende digitale marketingstrategi og løbende at evaluere og udvikle på tiltag, så resultater og omsætning hele tiden forbedres. Du skal være med til udnytte markedsføringspotentialet i vores nye CRM-system, udvikle og vedligeholde vores websites og vores e-commerce platform og medvirke til at vi er i superligaen når det kommer til sociale medier.

 

Lidt om dig

Personligt har du et højt drive, og du interesserer dig generelt for, hvad der rører sig indenfor digital marketing og e-commerce. Du har en ægte interesse for at forstå forretningen og ved, at din og din afdelings succes afhænger af, om du har forståelsen for mekanismerne internt og eksternt. Du er løsnings- og handlingsorienteret og formår at omsætte idéer og tanker til konkrete og målbare aktiviteter. 

Du er i den grad vant til at anskue forandringer som noget positivt og tilpasser dig nemt disse. Du er en dygtig kommunikator og god til at formidle både mundtligt og skriftligt.

Af natur er du imødekommende, udadvendt og positiv - og du bidrager med godt humør og humoristisk sans i de relationer, du indgår i.

Derudover kan du genkende dig selv i nedenstående:

  • Du har solid erfaring med CRM, e-commerce, CMS og SoMe

  • Du arbejder selvstændigt og kan selv prioritere dine opgaver – samtidig med at du er en udpræget teamplayer

  • Du er handlekraftig, robust og kan træffe beslutninger

  • Du er loyal og lærenem

  • Af natur er du opsøgende og proaktiv, du kan have mange bolde i luften uden at gå på kompromis med kvaliteten og du arbejder efter en solid struktur

Hvem er vi?

Du bliver del af vores marketingafdeling som består af 10 medarbejdere.

Vi er en afdeling med højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor der er plads til at have det sjovt. Vi arbejder hver dag med at blive Danmarks Fødevarepartner nr. 1 og eje Fødevareagendaen for de professionelle køkkener. Derfor er passion for fødevarer et stort plus, når du vil arbejde med os.

 

Som en del af teamet kan du se frem til:

  • En stilling inden for et område, der har strategisk fokus i vores organisation

  • Et spændende og dynamisk miljø, hvor det forventes, at du yder dit bedste – hver dag

  • Kantineordning og andre attraktive personalegoder

  • Lønpakke, der matcher dine kvalifikationer

Arbejdssted

Stillingen er placeret på vores kontor i Ishøj og refererer til Marketingchefen i FoodService Danmark. Der vil være begrænset rejseaktivitet til vores øvrige lokationer. Forventeligt ca. 4 dage om måneden. Hertil kommer deltagelse i kundearrangementer.
 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Sinne Kold på tlf. 40 70 29 73. 

 

Læs mere om os på www.foodservicedanmark.dk.

 

Ansøgning sendes via linket her på siden snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende og vi ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

 

FoodService Danmark sætter fødevareagendaen

FoodService Danmark er en ledende fødevarepartner for det professionelle køkken i Danmark. Fødevareagendaen sættes via udvikling af unikke fødevareløsninger, der styrker kundernes vækst og forretning. FoodService Danmark har særligt fokus på ferskvarer, høj service i hele værdikæden samt et stærkt partnerskab med kunder og leverandører. FoodService Danmark består af to landsdækkende kæder Catering Engros og S-Engros, der tilsammen udgør det stærkeste og mest lokale salgs- og distributionsnet på markedet for foodservice. Derudover er FoodService Danmark ene- eller medejer af 5 virksomheder med unikke specialistkompetencer inden for fødevarer: Prima frugt, Grøn Fokus/CH Interfrugt, HKI OST, KødGrossisten og Grambogård.

FoodService Danmark er en af Danmarks 100 største virksomheder. Vi har en omsætning på 4,7 mia. og har mere end 1200 dedikerede medarbejdere ansat i FoodService Danmark gruppen.
Arbejdssted: Ishøj

För mer information om tjänsten

Sinne Kold 
Marketingchef
40 70 29 73
 
 
 

Följ oss

  LinkedIn

Dela/Printa