Lastvognmekanikerlærling til Holbæk

Drømmer du om at bliver lastvognmekaniker? Vi søger lige nu en mekanikerlærling til vores afdeling i Holbæk med praktikstart efter sommerferien, eller før.

Som mekanikerlærling hos Scania får du en af de mest anerkendte uddannelser i branchen, og dine fremtidige karrieremuligheder er mange. 
Du få et stort kendskab til teknologien, der ligger til grund for reparation af moderne køretøjer. Du vil være med under hele reparationsprocessen – fra fejlfinding til reparation, testkørsel og klarmelding. Du kommer til at arbejde med avancerede IT-værktøjer, der hjælper dig med at justere køretøjets komponenter til perfektion.

Scania er midt i en spændende udvikling hvad angår digital transformation, og vi tilstræber at gå forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem.

Et af Scanias fokusområder er at bidrage til en bæredygtig fremtid, med en mobilitet der er bedre for både erhvervsliv, samfund og miljø, og du kan komme med på rejsen sammen med os.
Med vores 16 værksteder og mere end 600 ansatte i Danmark, har Scania igangsat en række initiativer, der skal sikre, at vi som virksomhed kan halvere vores CO2-aftryk allerede i 2025. Vores fokus er blandt andet rettet mod fossilfri el, LED-belysning og CO2-neutral opvarmning.

Om dig        
•    Du er interesseret i lastbiler og brænder for mekanik
•    Du er bekendt med IT-systemer eller har viljen til at lære
•    Du har bestået (eller forventer at bestå) lastbilmekaniker-grundforløbet GF1 + GF2
•    Du er ansvarlig, engageret og kan arbejde selvstændigt
•    Du er positiv, har et godt humør og er god til at arbejde sammen med andre

Hvad tilbyder Scania
•    En anerkendt lærlingeuddannelse hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser, hvor du fra start er med i hele processen på værkstedet
•    Et uformelt og åbent arbejdsmiljø med plads til alle
•    Fokus på vores medarbejderes sikkerhed og sundhed
•    Oplæring fra vores bedste mekanikere
•    Du får kørekort til lastbil

Vil du søge hos os?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller hvordan det er at være lærling hos Scania i Holbæk, er du velkommen til at ringe til Afdelingschef Ronni Witthøft på T: 9134 4787.

Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest 31. maj 2024.
Vi afslutter rekrutteringen så snart vi har fundet den rette til jobbet – er det dig? 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Application due
31-05-2024

Start date
01-08-2024

Work hours
37

Position type
Læreplads

Position category
Mekaniker

Workplace
Holbæk

Contact
Ronni Witthøft 
Afdelingschef
91344787