Area Sales Manager – Healthcare
Til globalt ledende virksomhed inden for selvklæbende komponenter

Har du et par års erfaring med teknisk løsningssalg til healthcare-segmentet, og ønsker du nu at stå i spidsen for salgsindsatserne i Danmark og Sydsverige? Evner du at lave opsøgende salg i kombination med at udvikle og pleje en række eksisterende nøglekunder i et marked i vækst gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde? Så er det dig, vi leder efter til Stokvis Tapes med base i Allerød. 

Selvstændigt ansvar for salg og udvikling af healthcare-kunder 
Du får direkte reference til Sales Manager og faglig reference til Segment Manager for healthcare-området. Derudover bliver du en del af et nordisk salgsteam, der arbejder med teknisk løsningssalg både til industri-, electronic-, og healthcare-segmentet. Qua et nyt strategisk fokus på yderligere intensivering af salgsindsatserne på healthcare-området ønsker man nu en, der skal drive og udvikle salget til eksisterende og nye strategisk vigtige kunder af høj kompleksitet. Kunderne er primært lokaliseret i Danmark og Sydsverige, og dine kontakter kan være såvel produktionschefer, indkøbere, ingeniører og R&D-afdelinger. Udover salg til healthcare vil der også være salgsaktiviteter til nogle af de øvrige kundesegmenter i virksomheden. Ligeledes vil du i forbindelse med salget få et tæt samarbejde med den interne udviklings- og projektafdeling, idet du har ansvaret for at følge hele leverancen til dørs. Dit redskab er løsnings- og værdibaseret salg, og du får den nødvendige frihed til at skabe konkrete salgsresultater med god backup fra internt salg, som hjælper med teknisk support og tilbudsgivning. Ydermere skal du selv gå forrest og få møder i hus samt præsentere løsninger for kunderne. Overordnede ansvarsområder er: 

  • Eget kundeansvar for nøglekunder inden for healthcare-segmentet, herunder udarbejdelse af salgsstrategi og indsatser i tæt samarbejde med Segment Manager
  • Identificere nye produktudviklingsprojekter - herunder udvikle løsninger i samarbejde med kunden samt sikre at deadlines overholdes inden for aftalte rammer 
  • Sikre intern koordinering, handover og involvering af internt salg 
  • Analysere markeder/segmenter/kunder/produkter med henblik på at identificere forretningsmuligheder
  • Drive tender processer og forhandle kontrakter herunder forstå kommercielle betingelser og konsekvenser

Du tilbydes en strategisk vigtig rolle i en vækstorienteret virksomhed, hvor du vil få en unik mulighed for at få indflydelse på pipeline af nye forretningsmuligheder. Du får et meget selvstændigt og udfordrende job, hvor du skal trives på vejen og ude hos kunderne. Ud over de daglige kundebesøg kan du forvente en rejseaktivitet svarende til 20 dage årligt – hovedsageligt til kunder i Danmark og Sydsverige samt til produktionsenhederne i Norrköping og Benelux.

Kommerciel eller teknisk profil, der trives med salg på den lange bane
Du har en kommerciel eller teknisk uddannelse kombineret med et par års erfaring inden for teknisk løsningssalg, hvor du gerne har solgt til healthcare-segmentet. En anden indgangsvinkel til jobbet er at komme fra kundesiden eller have erfaring med salg til OEM’er. Din spørgeteknik er grundig, og du kan derfor gå fra dine møder velvidende, at du har afdækket alle tænkelige behovsvinkler og salgsmuligheder, ligesom du forstår at sætte dig ind i kontraktuelle forhold. Du trives i kontakten med kunden og formår at opbygge langsigtede kunderelationer, hvor du forstår dynamikken i større internationale organisationer. Du har empati og et åbenlyst drive, hvormed du evner at se muligheder i markedet. Din arbejdsstil er selvstændig og målorienteret, men processen kræver tålmodighed, som du også er i besiddelse af. På det personlige plan er du en stærk teamplayer og forstår vigtigheden af at få etableret et stærkt samarbejde internt. Endelig har du særdeles gode kommunikationsevner, og du begår dig godt på dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansøgning og cv 
Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment and Research Consultant Trine Larsen på tlf. +45 2815 5806. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt. 
 

Start date


Work hours


Workplace
Sjælland

Contact

Trine Larsen 
Senior Recruitment and Research Consultant
+45 2815 5806