HR Manager
Med ansvar for opbygning og professionalisering af HR-afdeling i international virksomhed

Er du klar til at tage din HR-karriere til næste niveau? Har du erfaring med at etablere og arbejde med HR-årshjulet, herunder at udarbejde processer og politikker? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du har det overordnede ansvar for at opbygge og professionalisere din egen afdeling? Så er du måske den HR Manager, vi søger til Navitas Renewables med base i Hedensted. Du får en vigtig nøglerolle, hvor du kommer til at forme det fremtidige HR-område i en virksomhed i hastig vækst.

Stå i spidsen for HR-afdelingen med fokus på årshjul og udviklingsplaner
Med reference til CEO bliver du en nøglespiller i at understøtte forretningsambitionerne såvel strategisk som operationelt. Du får ledelsesansvar for to medarbejdere og skal selv være med til at videreudvikle HR-afdelingen. En af dine primære opgaver vil være at omdanne HR-opgaver fra mere traditionel personaleadministration til en professionel HR-struktur. Du tager udgangspunkt i det klassiske HR-årshjul og tilhørende processer og værktøjer, som understøtter forretningen og bibringer kontinuerligt fokus på tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere, ledere og deres trivsel. Alt sammen med det formål fortsat at fastholde Navitas Renewables’ position som en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel. Centrale opgaver knytter sig til:        

  • Formalisering af effektiv HR-struktur med tilhørende processer, der effektivt understøtter de strategiske ambitioner og løbende matcher forretningsbehovet
  • Videreudvikle professionelle processer for tiltrækning, fastholdelse, udvikling og trivsel
  • Løbende support og sparring med ledere og medarbejdere
  • Trænings-, uddannelses- og udviklingsaktiviteter
  • Personalejura og contract management, herunder udarbejdelse af kontrakter og tillæg samt ansvar for overenskomster og lokalaftaler
  • Employer branding samt onboarding af nye medarbejdere
  • Sikre overholdelse af virksomhedens standarder, guidelines og policies

Som ansvarlig for HR-afdelingen vil du få et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø inden for en branche, der er i konstant vækst. Derudover bliver du en del af en uformel og fleksibel kultur, der værdsætter teamwork og fællesskab.

Struktureret, forretningsstærk HR-håndværker med eksekveringskraft 
Du har gerne en HR-relevant uddannelse på minimum bachelorniveau, men relevant HR-erfaring og den rette personlighed vægtes højere. Du har minimum tre års erfaring, som del af en professional HR-organisation i en international virksomhed som HR Consultant, HR Business Partner, HR Manager eller tilsvarende. Du kan desuden betragte jobbet som næste naturlige skridt i at få det det samlede HR-ansvar og få bygget ledelse på, eller du kommer fra tilsvarende rolle og indhold, men motiveres af at opbygge din egen afdeling. Derudover har du solid erfaring i at arbejde med HR-årshjulet, hvor du har udarbejdet understøttende processer og værktøjer hertil. 
Overordnet tør du at udfordre på alle niveauer samt udveksle holdninger og idéer til udvikling og øvrige tiltag. Ejerskabet til dine indsatser får du gennem dine solide kommunikationsegenskaber, hvor du formår at møde folk i øjenhøjde. Som person er du løsningsorienteret, struktureret og praktisk anlagt såvel som uformel og servicemindet, men også vedholdende og besidder en god portion gennemslagskraft. Du har flere års erfaring med HR-systemer, ligesom du er vant til at bruge Microsoft Office pakken, herunder Excel, Word og PowerPoint. Du skriver og taler desuden ubesværet på dansk og engelsk.

Ansøgning og cv
People Executive varetager rekrutteringsprocessen. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler kandidater løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Start date


Work hours


Workplace
Midtjylland

Contact

Amalie Riisgaard Madsen 
Head of Research & Senior Consultant
+45 3028 4082