Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Senior forretningskonsulent til Digital Transformation
Vil du være med til at designe og rådgive om fremtidens IT-løsninger til den finansielle sektor? Kan du agere som bindeled mellem forretningen og IT og er du samtidig ambitiøs, en ivrig netværker og kommercielt tænkende? Så læs endelig videre... 
 
Sopra Steria er en af Danmarks førende leverandører inden for Digital Transformation, Business Process Management, CCM og integration med stort engagement hos både offentlige og private kunder. Sopra Steria oplever hos deres kunder et øget strategisk fokus på kundens oplevelse af deres produkter. Der tænkes udefra-og-ind, med udgangspunkt i kundernes situation og behov.  
 
 
Jobbet  
Som senior forretningskonsulent skal du sikre, at kunderne får størst mulig værdi ud af digitalisering og automatisering. Samtidig skal du yde støtte til teamets leder og bidrage med at udvikle teamet, dets forretningsområde og kundeportefølje. Sopra Steria tilbyder en central position i et stærkt team, hvor engagement, sparring og et business mindset er i højsædet, og hvor der er stor mulighed for at præge både det faglige miljø og Sopra Steria som virksomhed.  
 
Dine arbejdsopgaver vil variere, afhængigt af kundernes behov, men er centreret omkring:  
 • Rådgivning om forretningsoptimering  
 • Design af forretningsarkitektur, der understøtter kundens strategiske mål 
 • Servicedesign og automatisering af processer outside-in 
 • Modellering af forretningsprocesser og -begreber 
 • Kvalitetssikring af løsningsoplæg  
 • Facilitering af workshops 
 • Deltagelse i salgsaktiviteter og rådgivning af salgsorganisation 
 
Din Profil 
Du er kvalitetsbevidst, ambitiøs, ansvarlig, tillidsvækkende, har øje for mersalg og besidder faglig stolthed.   
Du er tryg ved at skulle agere spydspids over for strategiske kunder inden for det finansielle område og har erfaring med eller interesse for flere segmenter, eksempelvis offentlige myndigheder og finansielle virksomheder. Du ser dig selv som ”brobygger” mellem teknologiske muligheder og forretningsmæssige forbedringer.   
 
 
Du har desuden: 
 • En uddannelse som Ingeniør, datalog, cand.it. eller er CBS uddannet eller tilsvarende uddannelse eller erfaring. Det er en fordel med en kandidatgrad med fokus på det interaktive og forretningen. 
 • Erfaring med procesoptimering og rådgivning 
 • Erfaring med servicedesign 
 • 5-10 års erfaring som forretningsarkitekt, enterprisearkitekt, forretningsanalytiker eller lignende, gerne i konsulentbranchen
 • Relevante certificeringer inden for f.eks. PRINCE2, ITIL eller TOGAF  
 
Du tilbydes  
Du tilbydes en lydhør organisation med højt til loftet, hvor personlige interesser vægtes højt, og hvor der er rig mulighed for at forme sin egen karriere. Sopra Steria tilbyder et miljø, hvor man kan udfordres og udvikles fagligt - den rolle du starter i, vil kunne udvikle sig i nye retninger, hvis du selv ønsker det.  Sopra Steria ønsker at være blandt de bedste i Skandinavien med udviklende opgaver hos nogle af branchens mest spændende kunder. Du kan blive en del af en global virksomhed, som er stærk i Skandinavien og leverer lokalt i Danmark. 
 
 
Er du den rette? 
Moment varetager den indledende rekrutteringsproces og din ansøgning vil derfor blive sendt videre til Moment. Vi glæder os til at høre fra dig!


Sopra Steria er et ledende internationalt konsulentselskab med en af markedets mest omfattende ydelsesporteføljer inden for digitalisering. Selskabet tilbyder strategiudvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemudvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisationer i Skandinavien med at påtage sig et digitalt lederskab inden for sin branche. Selskabet har 40.000 medarbejdere i 20 lande og havde en omsætning på €3.7 milliarder i 2016.


Søknadsfrist


Spørsmål om stillingen

Rolf Kjøller 
Head of BPM, PM & Architecture
+45 26 30 60 65
 
 
 
Sopra Steria har siden 2008 vært rangert som en av Norges ti beste arbeidsplasser. Som kunnskapsbedrift er Sopra Steria helt avhengig å være en arbeidsplass som tiltrekker seg de flinkeste menneskene, holder på dem og utvikler dem videre i deres karriere. Dette betyr også mye for våre kunder, ettersom glade og fornøyde medarbeidere gjør en enda bedre jobb i sin arbeidshverdag.