Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
:
Y.A.S.

Sælger

Workplace: Århus
Apply before 18-10-2017

Har du en sprudlende personlighed, brænder du for at sælge og skabe relationer, og er du ikke bange for at ’sparke døren ind’ til vores næste mange kunder? Kunne du tænke dig at have direkte indvirkning på resultaterne hos et fremadstormende modebrand i stor vækst? 
 
Y.A.S. er lige nu på jagt efter en dygtig sælger med fokus på salg til ét af de skandinaviske markeder. 
 
Afdelingen 
Du bliver en del af Y.A.S. Sales bestående af 8 kollegaer, der alle brænder for at skabe vækst og have det sjovt på samme tid. Der er altid højt humør, og omgangstonen er uformel. Afdelingen har en flad organisation, og vi har et tæt samarbejde med de andre funktioner i Y.A.S. - særligt Marketing, Indkøb og Design.  Y.A.S. er et af BESTSELLERs hurtigst voksende brands hvilket betyder, at du bliver en del af en dynamisk afdeling, hvor tingene går hurtigt.  
 
Jobbet 
Som sælger hos Y.A.S. får du ansvaret for opsøgende salg på et eller flere markeder i Skandinavien. Du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen af nye kunder og tilrettelæggelsen af din dagligdag. Din primære opgave er anskaffelse af nye kunder, samt indsalg til få eksisterende kunder. Ydermere deltager du på kollektionsmøder og er ansvarlig for at videregive markedsspecifikt feedback til design- og indkøbsafdelingen.  
 
 
Mere konkret vil dine ansvars – og arbejdsområder inkludere:  
 • Opsøgende kanvas salg til potentielle kunder 
 • Opbygning og vedligeholdelse af gode kunderelationer 
 • Indsalg af vores 6 årlige kollektioner via showroom/B2B platform/telefon 
 • Daglig opdatering og opfølgning på budgetter samt bedst-solgte styles   
 • Holde dig opdateret på nye trends og lokale tendenser 
 • Udvikling og gennemførelse af events og messer samt salgsfremmende aktiviteter 
 
Du kan forvente ca. 100-120 årlige rejsedage.    
 
Kvalifikationer  
 • Minimum 1-2 års erfaring med B2B-salg og opsøgende salg  
 • Erfaring fra tekstil-branchen er en fordel, men ikke et krav. Du bør dog have en naturlig interesse for mode og trends 
 • Er salgsorienteret og serviceminded 
 • God talforståelse, erfaring med økonomiske nøgletal, og forståelse for godt købmandsskab 
 • Engelsk på forhandlingsniveau. Yderligere sprogkundskaber er en fordel 
Personlighed 
Det er afgørende for os, at du er resultatorienteret, ambitiøs og trives i en rolle, hvor du selvstændigt tager initiativ og udfordrer det eksisterende. Du er indbegrebet af salg og dit gåpåmod og din udadvendthed er dine største aktiver, når du skal opbygge og vedligeholde gode kunderelationer .  Du motiveres af målbare resultater, og det giver dig energi at være opsøgende og skabe stærke relationer til dine kunder for at sikre at deres salg optimeres.  
Du er serviceminded, og du har i tidligere jobs bevist, at du arbejder struktureret og kan skabe resultater, fordi du er en igangsættende og selvkørende person. Sidst men ikke mindst er du fleksibel og omstillingsparat og trives i en udfordrende og dynamisk hverdag.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teresa Nielsen på telefon +45 27 95 80 10. Ellers send os din ansøgning og dit CV senest d. 18. Oktober 2017.  Vi indkalder løbende til samtale og tager annoncen af nettet, hvis vi finder den rette kandidat, inden ansøgningsfristens udløb.  
 
ABOUT Y.A.S 
Y.A.S offers everything from everyday-wear, lingerie, weekend-wear, unique occasion-wear and athleisure - simply; bold styling pieces, the essential wardrobe classics and what you wear from studio to street.  
All items are developed from a passion for great tailoring, lavish fabrics, unique lines and shapes – always centered on shaping elegant silhouettes.  
The design approach is contemporary and the collections are feminine with a touch of edge and understated coolness.  
 
The vision of Y.A.S is to present well-crafted and fashionable items to all women looking to be unique and individual in their styling.  
With the added lines – Y.A.S x #innersecrets and Y.A.S x Fit to relax Y.A.S stay current and develop with their markets, customers and the international fashion-scene. 
For more information, please go to our Y.A.S Universe www.y-a-s.com or www.about.bestseller.com. 
 JOB AGENT


Did you not find what you were looking for?
Sign up to get an update as soon as we have a job that matches you.