Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
:
BESTSELLER

Leder til BESTSELLER Cleaning Services

Workplace: Brande
Apply before 21-12-2017

Har du erfaring med ledelse, og kunne du tænke dig muligheden for at lede, udvikle og motivere en rengøringsafdeling på 34 medarbejdere?  
 
Vi søger en dygtig, udadvendt og ansvarsbevidst leder til at varetage ansvaret for rengøringen af BESTSELLERs bygninger og faciliteter i Brande, Løsning og Herning.  
 
Afdelingen 
Som rengøringsansvarlig bliver du en del af BESTSELLERs Services and Facilities-afdeling, som består af 130 engagerede kollegaer. Her vil du få reference til servicelederen, som du samarbejder og sparrer med omkring alle aspekter af dit arbejde – lige fra personaleledelse til de mere tekniske ting. 
 
Jobbet 
Som rengøringsansvarlig er det dit ansvar at sikre, at rengøringen er af en kvalitet, så alle lokaler altid fremstår pæne, rene og præsentable. Hermed biddrager du til, at det altid er en god oplevelse at komme i vores bygninger for kollegaer såvel som samarbejdspartnere.  
Vores rengøringsafdeling i Brande, Løsning og Herning består af 34 faste rengøringsassistenter, som du har personaleansvaret for. Gennem nærhed og udvikling motiverer og inspirerer du dit team til hver dag at yde rengøring af høj kvalitet.
 
Arbejdsområder
 • Ansvar for personale, herunder at medvirke ved rekruttering, forberedelse og gennemførelse af medarbejdersamtaler
 • Oplæring af nyt personale samt udvikling af rengøringsteam 
 • Følge op på, at rengøringen opfylder vores forventninger og retningslinjer 
 • Indkøb af alt vedr. rengøring med fokus på de rette materialer til den rette pris 
 • Fokus på optimal drift af rengøringsafdelingen, herunder opfølgning på budget/regnskab samt arbejdsplan 
 • Ansvarlig for fordeling af varer, rengøringsmidler og materiale i alle bygninger. 
Kvalifikationer 
 • Erfaring med ledelse - gerne fra et lignende job med personaleansvar for rengøringsmedarbejdere eller andre grupper indenfor servicefagene 
 • Nærværende og motiverende leder 
 • Forståelse for tal og er økonomisk bevidst 
 • Kørekort 
 • Besidder engelskkundskaber på et rimeligt niveau 
Personlighed 
Som person er du selvstændig, udadvendt, og du søger altid efter det bedste resultat gennem motivation af dit team. Du arbejder med en serviceminded og fleksibel tilgang til dine opgaver, og du formår at give omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde, og du ved, at de små detaljer gør den store forskel for oplevelsen af rengøringen.
 
Vi glæder os til at høre fra dig 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Elsebeth Grarup på 99 42 49 00. Ellers send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 21. december 2017. Vi holder løbende samtaler og tager annoncen af nettet, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.
 
Arbejdstid: Delvis dag- og aftenvagter for at sikre nærhed til teamet – dog med overvægt af dagvagter. 
Arbejdssted: Primært Brande, men også arbejdsdage i Herning og Løsning.  
 
 
Om BESTSELLER A/S 
Mere end 15.000 kollegaer arbejder sammen hos BESTSELLER verden over. 
 
BESTSELLER er en familieejet modevirksomhed grundlagt i Danmark i 1975. BESTSELLER designer og sælger tøj og accessories til kvinder, mænd, børn og teenagere under mærkerne: JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA, ONLY, PIECES, VILA, OBJECT, JUNAROSE, MAMALICIOUS, NAME IT og Y.A.S. Produkterne er tilgængelige online, i kædebutikker, engrosbutikker og stormagasiner. For mere information, besøg www.about.bestseller.comJOB AGENT


Did you not find what you were looking for?
Sign up to get an update as soon as we have a job that matches you.