Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
:
PIECES

Indkøber Denim

Workplace: Århus
Apply before 20-10-2017

Har du stærk sans for mode og er du up to date med de nyeste trends? Ønsker du at tage næste skridt i din karriere og blive en del af et stærk internationalt modebrand? 
 
En dynamisk og kreativ arbejdsdag – hver dag 
Vi er på udkig efter en dygtig, kreativ og passioneret indkøber til vores denim team. Atmosfæren i afdelingen er dynamisk og uformel og vi sætter pris på åben kommunikation med mulighed for at byde ind med ideer og inputs. Vi vil være de bedste, og derfor vil du lande i et ambitiøst og travlt miljø, hvor vi hele tiden har fokus på at udvikle os yderligere. I indkøb arbejder vi tæt sammen med salg, design og konstruktion, når vi udvikler vores kollektioner, da samarbejdet på tværs er afgørende for vores succes.
 
Om jobbet 
Din primære opgave er at sikre, at pris og kvalitet lever op til både egne forventninger såvel som vores kunders. Du skal kunne drive væksten på denimproduktgruppen ved at sammensætte de rigtige kollektioner og det rigtig prismix. Derudover er det dit ansvar at sikre indsigt i konkurrencesituationen på det europæiske marked, så vi til enhver tid står med den mest konkurrencedygtige kollektion. Du vil komme til at arbejde med både NOOS- (never out of stock), express- og hovedkollektioner. Som indkøber vil dine opgaver variere og spænde bredt og vil blandt andet inkludere:  
 
Igangsættelse af nye styles 
 • Sourcing af kvaliteter                  
 • Opbygning og vedligeholdelse af vores leverandørsamarbejde 
 • Forhandling af pris og levering   
 • Kommentering af prøver i samarbejde med design og konstruktion 
 • Inspirationsrejser i ind- og udland 
 • Indkøbsrejser hos leverandører i udlandet 
 • At spotte og reagere på nye trends og tendenser  
 • Afholdelse af kollektionsfremvisninger til salgsmøder 
Kvalifikationer 
 • 4-5 års erfaring med indkøb 
 • Stærke analytiske evner 
 • Godt købmandsskab 
 • Flydende engelsk i skrift og tale 
 • Erfaring med denim er en fordel 
Personlighed 
Som person er du resultatorienteret og ved hvordan man motiverer og udvikler leverandører verden over. I samarbejde med dem udvikler du kollektioner med fokus på pris, kvalitet og trend, hvorfor det er vigtigt, at du besidder godt købmandsskab og en naturlig flair for de nyeste trends og tendenser. Du trives med ansvar og med at vide, at dine beslutninger er afgørende for vores succes. Ydermere er du ambitiøs, struktureret og en team player, som let kan kommunikere og samarbejde. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Lauersen på +45 25 51 36 11. Ellers send os din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 20. oktober 2017. Vi holder samtaler løbende og tager annoncen af nettet, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.  
 
ABOUT PIECES 
At PIECES, we are dedicated to helping independent young women create and complete their look with perfect essential basics. We work hard every day to adapt to and create new fashion trends, making hero products as we move forward – products that every girl must have in her wardrobe. We are around 140 employees in our design, purchase, sales, marketing, retail and e-commerce departments, who all contribute to creating hero products.  
We value our modern simplicity, and celebrating our Scandinavian legacy with collections that are contemporary, simple and easy to wear is at the heart of PIECES. In a world where choices are ample, we wish to inspire our customers and make shopping instant, easy and fun. 
PIECES is part of the worldwide fashion company BESTSELLER. For more information, please go to www.PIECES.com or www.about.bestseller.com. 
 JOB AGENT


Did you not find what you were looking for?
Sign up to get an update as soon as we have a job that matches you.