Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Personlig assistent

Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb, där du kan göra skillnad för människor!  

Vi söker nu personliga assistenter till Enheten för personligt stöd i Upplands Väsby kommun för sommarvikariat. 

 
Din arbetsdag 
Vår uppgift är att ge våra kunder en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje kunds enskilda behov. Ditt uppdrag är att motivera, ge god omvårdnad, personlig hygien och stötta kunden i sin vardag. Det förekommer också hushållssysslor som tvätt och städ. Enklare sjukvårdsuppgifter kan förekomma på delegation av sjuksköterska. 
Hos oss kan arbetstiden variera mellan dag/kväll/natt, helger och vardagar.   
 
Vem är du?    
För att jobba som vikarierande personlig assistent hos oss är det meriterande om du har erfarenhet eller kunskaper inom vården, och av dokumentationsarbete eftersom det är en viktig del i arbetet. För att undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Då alla våra kunder är icke-rökare är det viktigt att även du är det.
 
För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara en inkännande person som har förmåga att knyta nya kontakter och har lätt för att anpassa dig utifrån olika kunders behov. Du har ett positivt synsätt och en förmåga att se helheten. Du har en bra samarbetsförmåga med bra servicekänsla i relationen till kunder, kollegor och anhöriga.
 
Det här är ett jobb för dig som kan arbeta självständigt och känner dig trygg i rollen!  
Vi värdesätter personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
0

ANSTÄLLNINGSFORM
Timanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook