Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Timvikarier till Hedvigsgården och Speldosan
Sommarjobba som undersköterska
Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb, där du kan göra skillnad för människor!   
Varmt välkommen med din ansökan!   
 
Vi söker semestervikarier som vill jobba på Speldosan eller Hedvigsgården i sommar 
Speldosan är ett särskilt boende med 23 platser för personer med stort omvårdnadsbehov. Hedvigsgården är ett demensboende med 40 platser varav 16 platser är för finsktalande personer.
 
Din arbetsdag 
Vår uppgift är att ge våra kunder en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje kunds enskilda behov. Ditt uppdrag är att motivera, ge god omvårdnad, personlig hygien och stötta kunden i sin vardag. Det förekommer också hushållssysslor som tvätt och städ. Enklare sjukvårdsuppgifter kan förekomma på delegation av sjuksköterska.   
 
Hos oss kommer du arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg alternativt natt. 
 
Vem är du?    
För att jobba hos oss behöver du ha slutförd eller pågående utbildning som motsvarar behörighet som undersköterska.
Vi ser gärna att du är finsktalande om du vill komma och arbeta på våra finska paviljonger på Hedvigsgården.
 
Erfarenhet av omvårdnadsarbete av personer inom äldreomsorgen är meriterande, såsom tidigare erfarenhet av dokumentationsarbete eftersom det är en viktig del i arbetet. För att undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du behöver också kunna använda datorn som ett verktyg i ditt arbete.    
 
Givetvis är de formella kraven viktiga, men det är också viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara en inkännande person som har förmåga att knyta nya kontakter och har lätt för att anpassa dig utifrån olika kunders behov. Du har ett positivt synsätt och en förmåga att se helheten. Du har en bra samarbetsförmåga med bra servicekänsla i relationen till kunder, kollegor och anhöriga. Det här är ett jobb för dig som kan arbeta självständigt och känner dig trygg i rollen!   


Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Koordinator
Marina Widriksson 
08-590 977 41
Koordinator
Karina Segelson 
08-590 976 37
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
timanställning

ANSTÄLLNINGSFORM
Timanställning

TILLTRÄDESDATUM
snarast

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook