Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Chef för Individ- och familjeomsorgen
Individ och familjeomsorgen
Individ och familjeomsorgen (IFO) har ca 130 medarbetare och en budgetomslutning på ca 400 mkr. Som chef för Individ-och familjeomsorgen är du direkt underställd socialchefen och ingår i social- och omsorgskontorets ledningsgrupp.  
 
Individ och familjeomsorgen är uppdelad i följande sex enheter som leds av varsin enhetschef; Beroendeenheten, Enheten för ekonomiskt bistånd, Vägval Vuxen, Placeringsenheten barn och ungdom, Utredningsenheten barn och ungdom samt Enheten för förebyggande och behandling. Dessutom finns en kvalitetsenhet med olika experter som har övergripande uppdrag för verksamheten. 
 
Uppdraget
Ditt uppdrag är att samordna det sociala arbetet på ett effektivt sätt till nytta för Väsbyborna. Det systematiska kvalitetsarbetet och olika utvecklingsfrågor står högt på agendan. Du ska leda, planera, utveckla och utvärdera verksamheten mot uppsatta mål och 
vara aktiv i vårt strategiarbete - Attraktiv arbetsgivare. Vidare ansvarar du för arbetsmiljöfrågor och facklig samverkan. Du driver frågor och deltar i olika nätverk både internt och externt. I uppdraget ingår även att bereda och föredra ärenden i Social- och äldrenämnden.  
 
Vi erbjuder dig; 
En expansiv kommun med stora möjligheter till utveckling. Vill du bidra till att vi blir Sveriges kvalitetskommun och arbeta i ett klimat där det är en självklarhet att våga testa nya grepp, då har du kommit rätt. Du ingår i social- och omsorgskontoret ledningsgrupp med erfarna och trygga deltagare och leder kreativa chefer och experter som är vana vid att ta initiativ och bidra till utveckling.   
 
Formella kunskaper och kompetenser
- Högskoleexamen inom det beteendevetenskapliga området, gärna socionom.
- Erfarenhet från en politiskt styrd organisation
- Goda vitsord som ledare  
- Erfarenhet av att leda andra chefer 
- Bred kunskap och erfarenhet av socialt arbete 
- Dokumenterat goda resultat av utvecklingsarbete 
 
Personliga kompetenser 
Du är tydlig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. I din chefsroll är du lyhörd samtidigt som du har mod att fatta beslut.
Du har god analytisk förmåga, kan hantera komplexa situationer och göra avvägda prioriteringar.  Vi vill också att du i rollen som ledare uppmuntrar och stödjer idéer som leder till utveckling.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med Source-executive.
Välkommen med din intresseanmälan senast 14 maj via denna länk;
 
Frågor om tjänsten besvaras av
Linda Bellis, Research Consultant, 070-783 96 00
Ingela Papinski, Senior Consultant, 070-576 18 76  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Research Consultant
Linda Bellis 
070-783 96 00
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook