Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Idrottsplatsarbetare
Idrottsplatsarbetare till enheten Idrott och fritid
Upplands Väsby Kommun vill bidra till en god livsmiljö genom att skapa goda möjligheter till en aktiv fritid med idrott, motion, rekreation och folkhälsa. I Teknikenhetens ansvarsområde ingår verksamhet och drift av idrotts- och fritidsanläggningar, fritids-, utflykts- och rekreationsområden. Teknikenheten Idrott och fritid består av en chef och fem medarbetare. Vi söker nu en idrottsplatsarbetare. 
 
Dina arbetsuppgifter: 
I arbetet som Idrottsplatsarbetare ställs du inför en mängd olika arbetsuppgifter, men i huvudsak skötsel, underhåll och drift av idrottsanläggningar.  Detta innebär skötsel av ishallar, fotbollsplaner, grönytor, städning av aktivitetsytor samt mindre fastighetsteknik.  Även mindre underhåll och reparationer av maskiner och inventarier är en del i ditt arbete. Du kommer vidare att framföra tyngre fordon som ismaskiner, hjullastare och traktorer. Du ingår i ett att arbetslag och arbetar skift och kommer att ha  din placering på Vilundaparken men rotation inom enheten kan förekomma. 
 
Kvalifikationer: 
Du kan hantera många olika typer av arbetsuppgifter, är serviceinriktad och kan ge våra besökare och föreningar ett bra bemötande. Vissa delar av arbetet är fysiskt krävande och du bör därför ha en god hälsa. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp och du är även en god problemlösare och ser helheten. Du strävar efter att uppnå ett gott resultat i ditt arbete och har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. 
B-Körkort är ett krav men har du körkort för tungt släp, lastbil, traktorförarbevis eller truckkörkort kan det vara meriterande. 
 
Vi erbjuder dig: 
• Generösa möjligheter att delta i kurser och utbildningar  
• Friskvårdsbidrag  
• Som nyanställd erbjuds du alltid en individuell introduktions- och kompetensutvecklingsplan  
• Som nyanställd i kommunen erbjuds du deltagande i ett internt nätverk som en del i din introduktion och kompetensutveckling.  
• Kostnadsfritt professionellt personalstöd i form av vägledning vid psykosociala, privatjuridiska och ekonomiska frågeställningar.  
• För din trygghet som arbetstagare omfattas du av försäkringar och företagshälsovård  
 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Driftchef
Jonas Edholm 
0859097855
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2017-06-19 (eller enligt överenskommelse)

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook