Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Administrativ koordinator
På Social och omsorgskontoret arbetar idag ca 900 medarbetare. Kontoret består av Beställarkontoret, Individ- och familjeomsorgen, Familjerätten samt Väsby stöd och omsorg.  
Tjänsten som administrativ koordinator är placerad direkt under kontorschef och arbetet utförs i direkt närhet till ledningen för kontoret.Vår nuvarande koordinator ska vara föräldraledig och nu söker vi dig som kan axla hennes roll tom augusti 2018.
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område, t.ex. samhällsvetenskap. Har du dessutom egen erfarenhet från arbete inom socialt arbete, omsorg eller vård är det meriterande. 
För att klara av detta uppdrag har du minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är av stor vikt att du med lätthet behärskar svenska språket i både tal och skrift, samt att du med stor kunnighet hanterar Officepaketet. 
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du anstränger dig för att leverera lösningar och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.  
Du tar initiativ och driver processer på ett ansvarsfullt sätt. Din förmåga att produktivt bidra med idéer och professionella analyser är något som uppskattas stort. 
Ditt självgående och utåtriktade sätt leder till att du med lätthet skapar och bibehåller goda arbetsrelationer.  
 
Dina arbetsuppgifter 
I rollen som Administrativ koordinator kommer du att arbeta i nära samarbete med välfärdsledningen för Stöd och omsorgskontoret. Du stödjer kontorschef med ledningsgrupp i vardagen genom att delta som koordinator i alla de aktiviteter som finns på agendan. 
Du håller dig uppdaterad på nyheter inom välfärdsområdet som kan handla om ny lagstiftning, nya uppdrag, trender och tendenser samt analyserar effekterna av dessa. Du utför också utredningsuppdrag på egen hand och tillsammans med andra inom ledningen. 
Ditt uppdrag är också att sammanställa, presentera och kvalitetssäkra handlingar, beslutsunderlag och information. Du blir också den som håller i planering och samordning av olika aktiviteter, t.ex. möten med externa aktörer.  
Uppföljning och bevakning av genomförandet av olika processer inom kontoret samt administrativa uppdrag såsom fakturakontering, protokollskrivande, sammanställning och utskick av dagordningar och kallelser av olika slag är återkommande inslag i arbetet. 
Social- och omsorgskontoret har många spännande utvecklingsarbeten framför sig där har du en central roll genom att driva på, samordna och sammanställa aktiviteterna. 
 
Välkommen med din ansökan senast 2 april

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Chef Social och omsorgskontoret
Barbro Johansson 
08-59097766
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Vikariat

TILLTRÄDESDATUM
Snarast

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook