Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Cellopedagog 60%
Välkommen till Upplands Väsby kulturskola
Upplands Väsby kulturskola har ca 850 elever i musik, konst, teater och nycirkus. Vi är 16 fast anställda lärare som jobbar tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Undervisningen sker till stor del i våra egna lokaler i Messingen alldeles intill Upplands Väsby station. Viss undervisning tex Musikmix för klass 2 bedrivs i kommunens olika grundskolor. Stort fokus ligger på ensemblespel i olika former och genrer samt utåtriktad verksamhet i form av konserter och föreställningar.
 
Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med undervisning i cello, kontrabas och ensemble i olika nivåer. Vid behov kommer du också att jobba med en eller flera grupper i Musikmix. Arbetstiden förläggs till minst tre arbetsdagar varav en är tisdag då kollegiet har arbetsmöten. Undervisningen sker huvudsakligen på eftermiddagstid- kvällstid. Kulturskolan följer grundskolans terminer och arbetar utifrån årsarbetstid.
 
Kvalifikationer
• Högskoleutbildning som cellopedagog gärna med kontrabas som biinstrument. 
• Erfarenhet från arbete i kulturskola
• Erfarenhet av gruppundervisning
• Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med grupper i rytmik. 
 
Vi söker dig som är en spelglad person med passion och energi för undervisning. Du har stor social kompetens och är smidig i dina kontakter med elever, föräldrar och kollegor. Du har en positiv grundinställning och ser lösningar istället för hinder. För att trivas i rollen och gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, men även kunna ta egna initiativ För att lyckas i rollen krävs det slutligen att du har förmåga att själv organisera ditt arbete.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Musikskolechef
Helena Waldner 
08-59097515
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
60%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2017-08-10

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook