Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Fritidsledare till Messingen
Två fritidsledare till Upplands Väsby  
Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.  
 
Kultur- och fritidskontoret ansvarar bland annat för att främja kulturliv, föreningsliv och fritidssysselsättning för kommuninvånarna. Vi svarar under kultur- och fritidsnämnden och arbetar i nära samarbete med andra aktörer, kontor och politiker. Som medarbetare på vårt kontor har vi goda möjligheter för utveckling och gott om tillfällen för initiativrikedom och kreativitet. Vår syn på arbetssätt bygger på frihet under ansvar.  
 
Kultur- och fritidskontoret är i en stark tillväxtfas med nya spännande verksamheter. Som ett steg i kontorets utveckling vill vi nu rekrytera två nya fritidsledare till en nystartad ungdomsverksamhet i multifunktionshuset Messingen. Här finns verksamheter såsom kulturskola, scenrum, bibliotek och gymnasieskolor.  
 
Mötesplatsen Messingen i centrala Upplands Väsby utvecklas gradvis till att bli ett trygghetsnav och det har beslutats att starta en ny ungdomsverksamhet med aktiviteter för kommunens ungdomar. Målgruppen för verksamheten är 16-20 år. I Messingen kommer utvecklas lokaler för detta ändamål, tillsammans med redan befintliga lokaler såsom teaterscen, multihall, dansstudio och gym.  
Som fritidsledare har du möjlighet att vara med i uppstartsskedet på denna nya satsning. Målet är att ungdomsverksamheten i Messingen ska invigas i augusti//september 2017. Under våren pågår ett gediget dialog- och planeringsarbete för att säkerställa att verksamheten planeras utifrån ungdomarnas förutsättningar och önskemål.  
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:  
• Att i uppstartsskedet tillsammans med kontorets medarbetare och chefer rigga en nyskapad ungdomsverksamhet i Messingen.  
• Att arbeta i ungdomsverksamheten i Messingen när den är i drift. Arbete kvällar och helger förekommer frekvent.  
• Att arbeta med främjande och förebyggande metoder i verksamheten för att säkerställa att verksamheten blir en trygg och meningsfull mötesplats för kommunens unga.  
• Att ha nära samarbeten med andra aktörer, t ex skolor och fritidsgårdar i syfte att verka för goda uppväxt- och levnadsvillkor för ungdomarna.  
   
Vi söker dig som:  
• Har en fritidsledarutbildning eller motsvarande av arbetsgivaren godkänd utbildning.  
• Har erfarenhet av arbete med främjande och förebyggande metoder i verksamhet för barn och unga.  
• Har en god social förmåga och en tilltro till att sammarbete med andra är en viktig framgångsfaktor.  
• Delar kontorets syn på frihet under ansvar som en viktig del i att skapa en god kultur för kreativitet, utveckling och delaktighet för såväl ungdomar som kollegor och samarbetspartners.  
 
I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur belastningsregister.  
 
Fackliga företrädare  
Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00  
 
Kontaktpersoner  
Erik Hjelmfors, 08-590 973 68  
Karin Mellström, 08-590 975 51   
 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Fritidssamordnare
Erik Hjelmfors 
08-59097368
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt ök

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook