Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Speciallärare och/eller specialpedagog
Välkommen till oss på Breddenskolan i Upplands Väsby!
Upplands Väsby växer och Breddenskolan utökar personalgruppen!
Breddenskolan är en F-5 skola med ca 375 elever. Skolan består av tre skolhus som heter Sommargården, Vintergården och Höstgården. Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse och nära till skog och möjligheter till uteskola och utevistelse. Skolan har deltagit i mattelyft och läslyft och har detta år satsat på att utveckla de digitala arbetssätten. Hela skolans personal deltar i #digiskol, en kommunal satsning med de digitala verktygen. Inför läsåret 2017/2018 gör vi om skolans organisation och övergår till en parallell organisation. Vi kommer också att satsa på en "Oas" för elever som behöver arbeta i ett mindre sammanhang med vuxenstöd.
 
Hur ser din arbetsdag ut?  
Som speciallärare eller specialpedagog ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med specialpedagog, speciallärare, skolsköterska och skolledning. Utifrån din kompetens och erfarenhet kommer du att arbeta nära lärarna i arbetslaget för att stötta eleverna till full måluppfyllelse. Du kommer att göra kartläggningar, skriva åtgärdsprogram och vara behjälplig med anpassningar och särskilda insatser. Du kommer att undervisa elever samt handleda lärarkollegor beroende på kompetens och erfarenheter. Du kommer också att ha kontakt med kommunens övriga speciallärare och specialpedagoger i ett nybildat nätverk. I dina arbetsuppgifter ingår också att söka verksamhetsstöd. Du jobbar gärna mot åk 3-5!
 
Dina tidigare erfarenheter  
- Du har lärarlegitimation och är behörig speciallärare eller specialpedagog, gärna med inriktning mot matematik, eller så har du lärarlegitimation samt lång lärarerfarenhet och har jobbat med läs- skriv- och matematikinlärning i många år men inte vidareutbildat dig till speciallärare eller specialpedagog.
- Du har erfarenhet av att upprätta åtgärdsprogram, kartläggningar och annan diagnosdokumentation.  
- Du dokumenterar både i bild och text.
- Du har kunskap om lagar och förordningar som rör anpassningar av undervisning och särskilt stöd och är intresserad av forskning och av att ta del av andras erfarenheter.
- Du ska kunna handleda personal om frågor som rör utveckling av undervisning med ett specialpedagogiskt perspektiv.  
 
Vem är du?  
- Du ska ha eleverna och deras måluppfyllelse i fokus.
- Du ska kunna samverka och vi vill att du arbetar tillsammans med oss och är delaktig och drivande i skolans olika projekt. 
- Du är prestigelös, öppen för nya idéer och andras tankar.
- Du är stabil och trygg i dig själv och har ett stort och varmt hjärta.
- Du ska kunna bygga goda relationer med elever och vårdnadshavare.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Rektor
Lotta Tham 
08-590 975 64
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2017-08-10

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook