Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Idrottslärare
Välkommen till oss på Breddenskolan, F-5!
Upplands Väsby växer och Breddenskolan utökar med ny personal och söker dig som är idrottslärare och gärna lärare i ytterligare ett ämne!
 
Breddenskolan är en F-5 skola med ca 375 elever. Skolan består av tre skolhus, Sommargården, Vintergården och Höstgården. Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse och nära till skog och möjligheter till uteskola och utevistelse. Breddenskolan har ingen "Uteprofil" men utevistelse finns på elevernas schema! Skolan har deltagit i mattelyft och läslyft och har detta år satsat på att utveckla de digitala arbetssätten. Hela skolans personal deltar i #digiskol, en kommunal satsning på de digitala verktygen. Vi har hög andel legitimerade lärare och ställer upp för varandra i vårt gemsamma mål, Alla-i-mål!
 
Inför läsåret 2017/2018 omorganiserar vi oss till en parallell organisation, F-5 fördelad på de olika skolhusen.
 
Arbetsuppgifter
Utifrån din kompetens och erfarenhet kommer du att arbeta nära de övriga lärarna i arbetslaget för att stötta eleverna till full måluppfyllelse. Samverkan mellan pedagogerna är kollegial och man strävar efter att nyttja alla pedagogers kompetenser och lust till att lära ut. Du kommer att delta i #digiskol som är en utvecklingssatsning för hela Breddenskolans personal med syfte att samverka skola-fritids och som mål att motivera eleverna till att öka sin måluppfyllelse. Elever och lärare arbetar med programmering och skapande med microbits i undervisningen. Tänk att göra en stegräknare och sätta upp mål tillsammans med eleverna!
Skolans It-grupp håller workshops för skolans olika yrkeskårer för att alla ska känna att de behärskar de digitala verktygen.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är grundskollärare inom åk F-5 med inriktning Idrott. Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har lärarlegitimation och kan gärna undervisa i något mer ämne. Du bygger förtroendefulla relationer med elever och föräldrar  och har höga och positiva förväntningar på eleverna och har eleverna och deras måluppfyllelse i fokus. Du är prestigelös, öppen för nya idéer och andras tankar och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat. Du är stabil och trygg i dig själv och har ett stort och varmt hjärta och är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap.  
 
Välkommen med din ansökan!

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Rektor
Lotta Tham 
08-590 975 64
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2017-08-10

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook