Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Sommarvikarier till LSS-verksamheterna
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en toppenbra arbetsplats!
Vill du bli en del av vårt team i sommar? 
Vi jobbar med något av det viktigast vi kan tänka oss - att skapa delaktighet, inflytande och självständigt för personer med funktionsnedsättningar. 
Vi söker Dig som vill börja arbeta hos oss inom daglig verksamhet och gruppboende/serviceboenden.
Det vi kan erbjuda dig är anställning per timme.   
 
Arbetsuppgifter 
I arbetet ingår att erbjuda brukarna stöd i deras dagliga liv utifrån deras önskemål och behov. Vi har ett ständigt pågående arbete med att öka brukarnas inflytande och självbestämmande över det stöd och den service som vi erbjuder. Stödet utformas tillsammans med brukaren och utgår från dennes egna förmågor där du finns med som pedagogiskt och praktiskt stöd. Att skapa och upprätthålla goda relationer med anhöriga, gode män, daglig verksamheter/boende och övriga nätverk kommer att vara en viktig del av det dagliga arbetet.
Du får möjlighet att arbeta i en verksamhet som präglas av hög kvalité och god arbetsmiljö. 
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med att stödja och hjälpa människor. Du ska vara lyhörd, flexibel och serviceinriktad och kunna arbeta både i team och kunna ta eget ansvar. Du ska våga möta människor med olika åldrar, förmågor och uttryckssätt och stödja till ett gott vardagsliv,¨jämlikhet och människors lika värde. I praktiken innebär det att ha ett 100% brukarfokus för att brukarna ska nå så hög självständighet som möjligt.
Du ska vara över 18 år. Dokumentation sker av alla insatser vi gör vilket kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt god datorvana. Körkort, utbildning inom vård- och omsorg eller liknande och tidigare erfarenhet av arbete inom dessa verksamheter är meriterande. Likaså utbildning och erfarenhet av teckenkommunikation. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Enhetschef
Tarja Korhonen 
Enhetschef
Lena Bergh-Wiking 
Enhetschef
Auli Leskinen 
Enhetschef
Karin Sandström 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
sommarvikarie

ANSTÄLLNINGSFORM
Timanställning

TILLTRÄDESDATUM
enligt ök

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook